Efin Online 5

Bellapuoti

Suolasaippua Rasulsavi

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/u/Luonnonkosmetiikka_suolasaippua_rasulsavi_311.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 10,80 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 10kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Hellävarainen saippua, joka sopii hiusten, vartalon ja kasvojen pesuun. Suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Hellävarainen saippua, joka sopii hiusten, vartalon ja kasvojen pesuun. Suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Sitä kannattaakin kokeilla atooppiselle iholle, psoriasikseen sekä hilseilevälle hiuspohjalle. Saippua on tuoksuton ja sopii allergikoille sekä lapsille.

Rasulsavi on tunnettu iho-ongelmia hoitavasta vaikutuksestaan ja on spa-käytössäkin yleiseti tunnettu. Savi sisältää runsaasti mineraaleja ja se on syväpuhdistava. Saippuassa on myös Himalajan mineraalisuolaa, joka Rasulsaven kanssa on täydellinen yhdistelmä ihon ja hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Suolasaippua on aito kasviöljysaippua, eikä siinä ole keinotekoisia peseviä aineita ja se on ekologinen valinta, sillä siinä ei ole mm. pullojätettä.

Käyttöohjeet:

Vartalo ja kasvot - Vaahdota palaa käsissä tai suoraan iholla ja huuhtele runsaalla vedellä.

Hiukset: Hiero palaa märkiin hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on todella runsaasti. Jos vaahtoa ei muodostu runsaasti, tee välihuuhtelu ja aloita vaahdottaminen uudelleen. Käytä lämmintä vettä, sillä se parantaa saippuapohjaisen tuotteen pesutehoa. Muista vaahdottaa myös hiusten latvat! Käytön alussa hiuksissa saattaa esiintyä tahmaisuutta tai öljyisyyttä, mutta reaktio poistuu yleensä 1-10 pesun jälkeen. Käyttämällä Flow-hiushuuhdetta hoitoaineena, tahmeus poistuu hiuksesta nopeammin.


Koko: 100g
Tuotemerkki: Flow cosmetics

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Suolasaippua Rasulsavi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio