Efin Online 5

Bellapuoti

Skin Mood meikkimuna

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/makeup-blender-munamalli.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 9,90 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 2kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Laadukas ja täysin saumaton meikkisieni, joka sisältää E-vitamiinia! Lateksiton

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Laadukas ja täysin saumaton meikkisieni, joka sisältää E-vitamiinia! Lateksiton


Sieni turpoaa kun sen kastelee ja sen erikoisrakenteen sekä materiaalin ansiosta saat aikaan paremman tuloksen, kuin millään muulla levitystavalla. Saat meikkivoiteen levitettyä ohuesti sekä tasaisesti ilman rajoja ja ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti. Sopii kaikkien meikkivoiteiden (cc-voide, nestemäinen, voidemainen) sekä puuterimaisten tuotteiden (irto-, kivi- ja meikkipuuteri) ja mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen.

Sientä voi käyttää kosteana ja kuivana käyttötarkoituksen mukaisesti. Kostealla sienellä on hyvä levittää voidemaiset ja nestemäiset tuotteet. Kuivalla sienellä taas voidaan tehdä mm. kasvon varjostukset mattamaisella aurinkopuuterilla, levittää poskipunaa tai tehdä korostukset.

Käyttöohjeet:
1. Käytä sieni hanan alla ja purista siitä ylimääräinen vesi pois. Voit puristaa sientä myös kasvopyyhkeen sisällä muutaman kerran
2. Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin ja levitä se sienellä. Pyöreämpi osa on hyvä otsalla, leualla ja poskilla ja kapea kärki silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.)
3. Pese sieni käytön jälkeen saippualla ja purista kuivaksi.

Sieni kestää käytössä muutamia kuukausia. Vaikka sieneen ilmestyy ajan kanssa pieniä ”mikrohaavoja” ja pinta hiukan kovettuu kuivana, sieni toimii täydellisesti kostutettuna vielä pitkään. Sieni tulee vaihtaa vasta, kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä.

Peseminen:
Sienen peseminen jokaisen käyttökerran jälkeen on suositeltavaa.

Puristele sientä lämpimän, ei kuuman, juoksevan veden alla pari kertaa. Pyöräytä kostea sieni saippuapalassa tai pumppaa kämmenelle nestesaippuaa ja vaahdota saippuaa pyörittelemällä peukaloa sienen pinnalla ja puristele sitä hellävaaraisesti ”lypsäen” ikään kuin yrittäisit puristaa sen sisältä jotain ulos. Näin meikkivoide lähtee sienestä parhaiten. Huuhtele ja purista ylimääräinen vesi pois. Jätä kuivumaan ilmavasti.

Sienissä käytetty lateksiton hydrofiilinen polyuretaani (Latex-free Hydrophilic Polyurethane) valmistetaan USA:ssa ja muotoillaan Kiinassa sieneksi.

Tuotemerkki: Flow cosmetics

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Skin Mood meikkimuna

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio