Efin Online 5

Bellapuoti

OnXOn Puhdistusgeeli 220g

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/n/OnXOn_Puhdistusgeeli_220g.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 6,50 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Toimitustapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

OnXon Puhdistusgeeli sopii kodin kaikkien pintojen puhdistukseen. OnCOn Puhdistusgeelille on myönnetty EU Ecolabel ympäristömerkki.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

OnXon Puhdistusgeeli sopii kodin kaikkien pintojen puhdistukseen.

Puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, tahrat ja rasvan ja jättää likaa hylkivän pinnan. OnXOn Puhdistusgeeli on ihanteellinen puhdistusaine useimmille kankaille, vaatteille, verhoiluille, matoille sekä kiinteille vesipesun kestäville pinnoille kuten lattiat, kaapit, pöydät ja työtasot.

Purkissa on kannen alla puhdistussieni, jonka avulla geelin levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

Käyttökohteet
Keittiö
Rasvatahrat ja sormenjäljet keittiön kaapistojen ovista, kylmäkalusteiden ovet, jääkaapin ja pakastimen puhdistaminen sisältä, rosterikalusteet (rasva ja sormenjäljet), keraamitaso, mikroaaltouuni, pinttyneet astiat (esim. kattilat, paistovuoat, kahvin tummentamat kupit), työtasot ja pöytien pinnat (lakatut ja maalatut pinnat), tahrat ovista ja seinistä, muovipinnat ja muoviastiat.

Kylpyhuone
Erityisesti valumarmorialtaat, hanat, muoviset ja akryylisuihkuseinät, suihkuverhot, kylpyhuoneen pinnat, laattojen saumat.

Kodin siivous
Lattioiden ja seinien siivousta varten liota puhdistusgeeliä lämpimään veteen. Annostelu: 1 rkl 5 litraan vettä (60 –80 ºC). Lisää tarvittaessa annostusta vaikeaan likaan. Puhdistusgeeli soveltuu monien tahrojen ja lian poistoon tekstiileistä. Huom. Käytä vain värinsä pitäviin tekstiileihin.

Käyttöohje
Hiero puhdistusgeeliä kostutettuun sieneen tai liinaan, vaahdota sieni ja poista lika kevyesti pyyhkimällä. Anna tarvittaessa aineen vaikuttaa hetken. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan.

OnXOn puhdistusgeeli on biologisesti hyvin hajoava, fosfaatiton ja mahdollisimman haitaton niin käyttäjälleen kuin luonnolle.
Sisältää: 5 % - 15 % saippuaa, <5 % ionittomia tensidejä, fosfonaattia, säilöntäaineita (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone). Ei sisällä väriaineita, hajusteita tai hankaavia kiillotusaineita. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita tai geeniteknologiaa. Valmistettu hiilineutraalisti, aurinkoenergiaa 70 %.

OnCOn Puhdistusgeelille on myönnetty EU Ecolabel ympäristömerkki.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: OnXOn Puhdistusgeeli 220g

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio