Efin Online 5

Bellapuoti

OnXOn Nahkabalsami 160 g

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/n/OnXOn_Nahkabalsami_160_g.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 11,50 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 4kpl

Toimitustapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä luonnollinen balsami soveltuu käytettäväksi kiiltäväpintaisen nahan ja puisten huonekalujen hoitamiseen.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä luonnollinen balsami soveltuu käytettäväksi kiiltäväpintaisen nahan ja puisten huonekalujen hoitamiseen. Esimerkiksi nahka-asusteet, nahkahuonekalut, kengät, moottoripyöräasusteet, ratsastusvarusteet sekä puiset huonekalut, lelut ja esineet.

Käyttöohje
Pyyhi sienellä tai liinalla varovasti purkissa olevan balsamin pintaa ja levitä ohuelti nahan tai puun pinnalle (nappa-, keino- ja kiiltonahka) kevyesti hieroen ja kiillottaen. Tuote ei sovellu harjatulle luonnonnahkalle kuten esim. nupukki- tai veluurinahka. Kiillotus voidaan uusia parin päivän kuluttua.

Nahkabalsami suojaa pintaa ja tekee nahasta pehmeän ja vettä hylkivän.
Huom. Varmistu varsinkin herkkien pintojen kohdalla, että pyyhkiminen ei vahingoita pintaa esim. kokeilemalla ensin suojaisaan kohtaan.

OnXOn Nahkabalsami on biologisesti hyvin hajoava, fosfaatiton ja mahdollisimman haitaton niin käyttäjälle kuin luonnolle. Sisältää: yli 30 % alifaattisia hiilivetyjä, hajuste, mehiläisvaha, lanoliini.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: OnXOn Nahkabalsami 160 g

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio