Efin Online 5

Bellapuoti

Keittiön puhdistussuihke klementiini

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/K/e/Keittion_puhdistussuihke_klementiini.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 7,50 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Method keittiön puhdistussuihke antaa rasvalle ja ruokalialle kyytiä jälkiä jättämättä.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Method keittiön puhdistussuihke antaa rasvalle ja ruokalialle kyytiä jälkiä jättämättä. Hankkiudu eroon rasvasta ja läikkyneestä ruoasta jättämättä keittiöösi kemiallisia jäämiä.

non toxic kasviperäinen Powergreen™-teknologia
tuoksu: klementiini
riittoisa 828ml pullo
Powergreen™-teknologiassa käytetään kasviperäisiä liuottimia ja pinta-aktiivisia aineita, jotka on optimoitu kullekin puhdistusainetyypille ominaisiin tahroihin – rasvaan, sormenjälkiin tai saippuajäämiin. Tuloksena on valikoima uudenlaisia myrkyttömiä puhdistusaineita, jotka antavat lialle kyytiä täysin ennennäkemättömällä tavalla. "Powergreen™-teknologia on läpimurto, joka vie Methodin toiminnan ja kestävyyden seuraavalle tasolle", kertoo Adam Lowry, yksi Methodin perustajista ja "pääviherpeukaloista. "Olemme hyvin ylpeitä tästä innovaatiosta, koska se ratkaisee yhden ympäristöystävällisen puhdistamisen perushaasteista: kuinka puhdistaa tehokkaasti ilman myrkyllisiä liuottimia. Sen sijaan, että olisimme yrittäneet ratkaista ongelmaa perinteisin keinoin, me Methodissa kehitimme uudet tuotteemme uusiutuvia materiaaleja hyödyntäen."

Sisältö 828 ml.

Method tukeutuu tuotteissaan kasviraaka-aineisiin ja panostaa liiketoiminnassaan monin e
Method tukeutuu tuotteissaan kasviraaka-aineisiin ja panostaa liiketoiminnassaan monin eri tavoin ympäristöhaittojen minimointiin. Mm. hiilineutraali liiketoiminta, jätteiden minimointi, kierrätys ja biopolttoaineet kuljetuksissa.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Keittiön puhdistussuihke klementiini

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio