Efin Online 5

Bellapuoti

Ihonhoitoöljy Ruusunmarja

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/h/ihonhoitooljy_rosehip-treatment-oil.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 25,90 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 3kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Uudistunut koostumus, joka kuntouttaa ihoa tehokkaasti ja tervehdyttää erilaisia iho-ongelmia.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Uudistunut koostumus, joka kuntouttaa ihoa tehokkaasti ja tervehdyttää erilaisia iho-ongelmia. Tasapainottaa rasvaisen, kuivan sekä sekaihon talineritystä. Hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä kosteuttaen samalla ihoa. Öljy parantaa ihon kimmoisuutta ja sitä voi käyttää arpien, aknearpien, aurinkoihottuman ja auringon polttamien hoitoon. Sopii kaikentyyppisille ihoille, myös herkälle ja aatooppiselle iholle.

Arpien hoidossa, levitetään kahdesti päivässä iholle. Ruusunmarjaöljy voi todella auttaa korjaamaan arpia, mutta paraneminen saattaa kestää useita kuukausia. Ennaltaehkäisee raskausarpia, pitää ihon joustavana.

Vegaaninen, 100% luomu.
Koko: 30ml

VAIKUTTAVAT AINESOSAT:

- Ruusunmarjansiemenöljy – antioksidanttinen, sisältää runsaasti trans-retinolihappoa, joka on A-vitamiinin luonnollinen muoto, sekä hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tervehdyttävät ihoa. Uudistaa ihoa, edistää vaurioituneen ihokudoksen paranemista, hoitaa auringonpolttamia ja arpia.
- Ruusunmarjauute – Co2 uute, jolla samat vaikutukset kuin Ruusunmarjaöljyllä, mutta tiiviimmässä ja vielä tehokkaammassa muodossa.
- Arktinen mustaherukan siemenöljy – ehkäisee ja parantaa tulehdusta tehokkaasti, hyödyllisten omega 3 ja 6 rasvahappojen tasapainoinen koostumus tervehdyttää ihoa. Anti-age vaikutteinen.

Rosa Rubiginosa Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol

* Sertifioitu luomuraaka-aine

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Ihonhoitoöljy Ruusunmarja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio