Efin Online 5

Bellapuoti

Eteerinen öljy Teepuu luomu

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/t/eteerinen_oljy_teepuu_tea-tree-oil_.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 14,50 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 7kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Luomulaatuinen teepuun eteerinen öljy. Voidaan käyttää pohjaöljyn kanssa laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä ja hauteissa. Ei sisäiseen käyttöön.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu eteerinen öly, joka on luomulaatuinen. Voidaan käyttää pohjaöljyn kanssa laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä ja hauteissa. Öljyä ei saa käyttää ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä.

Ominaisuudet: Virkistävä ja mieltä selkeyttävä ensiapuöljy moneen vaivaan kuten vilustumiseen, yskään, hiivatulehdukseen, jalkasieneen, tulehtuneisiin haavoihin, hilseeseen, huuliherpekseen, syyliin ja finneihin. Öljy myöskin kohottaa immuunipuolustusta, tuhoaa bakteereja , viruksia. loisia ja sieniä.
Vinkki: Teepuu hillitsee tehokkaasti yskän ärsytystä. Annostele n. 4 tippaa pieneen määrään pohjaöljyä ja sivele keuhkojen ja keuhkoputken alueelle (sekä rintaan että selkään).

Tuotemerkki: Flow cosmetics

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Eteerinen öljy Teepuu luomu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio