Efin Online 5

Bellapuoti

Eteerinen öljy Sitruuna luomu

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/t/eteerinen_oljy_sitruuna_lemon-oil_.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 14,50 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 9kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Luomulaatuinen sitruunan eteerinen öljy. Voidaan käyttää pohjaöljyn kanssa laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä ja hauteissa. Ei sisäiseen käyttöön.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu eteerinen öly, joka on luomulaatuinen. Voidaan käyttää pohjaöljyn kanssa laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä ja hauteissa. Öljyä ei saa käyttää ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä.

Ominaisuudet: Monipuolinen öljy, joka vähenää turvotusta ja selluliittiä, lievittää masennusta, kohottaa mielialaa, virkistää ja voimistaa verenkiertoa. Öljy myös parantaa ruoansulatusta sekä maksan, sappirakon ja haiman toimintaa ja on hyvä apu hengitystietulehduksiin, kurkkukipuun, päänsärkyyn ja ientulehdukseen. Öljy on antiseptinen ja se ehkäisee infektioita sekä tuhoaa bakteereeja, viruksia ja loisia. Voidaan käyttää puhdistamaan ja raikastamaan huoneilmaa, hajuja neutralisoimaan sekä siivouksessa desinfiointiin.

Tuotemerkki: Flow cosmetics

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Eteerinen öljy Sitruuna luomu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio