Efin Online 5

Bellapuoti

Eteerinen öljy Piparminttu luomu

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/t/eteerinen_oljy_piparminttu_peppermint-oil_.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 14,50 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 13kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Luomulaatuinen piparmintun eteerinen öljy. Voidaan käyttää pohjaöljyn kanssa laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä ja hauteissa. Ei sisäiseen käyttöön.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online 5

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu eteerinen öly, joka on luomulaatuinen. Voidaan käyttää pohjaöljyn kanssa laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä ja hauteissa. Öljyä ei saa käyttää ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä.

HUOM! Öljy ei sovi epileptikoille, korkean verenpaaineen omaaville, alle 3-vuotiaille eikä jatkuvaan käyttöön. Voi samaan aikaan käytettynä heikentää homeopaattisten lääkkeiden vaikutusta.

Ominaisuudet: Öljy lievittää pahoinvointia kuten esim. matkapahoinvointia. Auttaa päänsärkyyn, kipuun, tukkoiseen oloon, poskiontelo tulehdukseen sekä korvatulehdukseen (tipauta pumpuliin tippa ja laita korvaan). Piparminttu-öljy myös parantaa ruoansulatusta, raikastaa hengitystä, virkistää, viilentää, selkeyttää mieltä, supistaa ihohuokosia, puhdistaa ihoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Öljy on antiseptinen ja se tuhoaa viruksia sekä bakteereita. Piparmintun on sanottu myös pitävän hiiret loitolla.

Tuotemerkki: Flow cosmetics

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Eteerinen öljy Piparminttu luomu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio