Efin Online Oy

Bellapuoti

Phoenix-ensisammutin, valkoinen, Jalo Helsinki

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/6/f62bb7fb3329b74a9cadfc8cb0f9131e.jpg
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/4/b4203ba518b48145e518e8e28e8a06f3.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 84,95 €

Erikoishinta: 70,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 778kpl

Toimitustapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

Phoenix-ensisammutin on virallinen Suomi 100 -tuote.

Lue lisää alapuolen Lisätiedot -kentästä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online Oy

Yksityiskohdat

Kreikkalaisessa mytologiassa mainitaan, että feenixlintu saapuu apuun aina, kun apua kipeimmin kaivataan. Myös me suomalaiset olemme tunnetusti solidaarista kansaa ja toistemme apuna tosi paikan tullen - aivan kuten tämä tuotekin. Näistä lähtökohdista sai nimensä professori Oiva Toikan muotoilema Phoenix-ensisammutin.

Toikan käsin massasta veistämä ja Jalo Helsingin nuoren suunnittelijatiimin 3D-tekniikalla tietokonemallintama ensisammutin yhdistää ainutlaatuisella tavalla Oiva Toikan taidelasiesineistä tutun veistoksellisuuden turvallisuutta lisäävään funktionaalisuuteen. Toisin kuin perinteiset sammuttimet, kaunis esine on aina esillä ja siten nopeasti saatavilla, jos hätä pääsee yllättämään. Kun hätä on suurin, on Phoenixkin lähellä.

Phoenix-ensisammutin on virallinen Suomi 100 -tuote.

Tuotetietoa:
Oiva Toikan suunnittelema Phoenix muuntaa ensisammuttimen sisustukselliseksi designesineeksi. Kaunis tuote, joka pidetään esillä keittiössä, on myös nopeasti saatavilla hätätilanteessa, jossa jokainen sekunti voi olla ratkaiseva.

Perinteinen käsisammutin päätyy usein kaappiin tai varastoon, jolloin se ei ole helposti löydettävissä palon syttyessä. Pienestä 700 g:n koostaan huolimatta Phoenix sammuttaa jopa 25 litraa palavaa rasvaa.

Phoenix-sammutin on erittäin helppokäyttöinen: se toimii kuten mikä tahansa spray-pullo. Irrota linnun pää sekä sprayn sinettikorkki ja suihkuta. Sprayssa käytetään uutta mekaanista painetekniikka (ei ponneaineita, huoltovapaa) ja sammutinliuos on tarkoitettu erityisesti öljypalojen sammuttamiseen. Sammutinliuos soveltuu myös muiden alkavien palojen sammutukseen: sillä voidaan sammuttaa jopa 1000 V:n sähkölaite.

Sammutinliuos on biohajoavaa (voidaan huuhtoa talousveden mukana) ja sen peseminen pois käytön jälkeen onnistuu vedellä ja normaaleilla keittiönpuhdistusaineilla. Tyhjä sammutin voidaan hävittää normaalin kotitalousjätteen mukana.

Phoenix on ponneaineeton ja huoltovapaa. Uusi mekaaninen painetekniikka tekee tuotteesta turvallisen eikä räjähdysvaaraa ole, vaikka tuote odottaisi käyttöään pitkäänkin. Huomaathan, että Phoenix ei ole täytettävissä uudelleen ja suosittelemme uuden tuotteen hankkimista, mikäli tuotetta on käytetty palon sammuttamiseen, vaikka sammutinliuosta olisi vielä jäljelläkin.

Käyttöohje:
1. Irrota linnun pää nostamalla sitä ylöspäin.
2. Poista spray-suutinta suojaava sinettikorkki.
3. Suihkuta nestettä paloa kohti 1,5 metrin turvaetäisyydeltä.
4. Palon alkaessa laantua suihkuta nestettä yläviistosta liekin juureen kohti palavan nesteen pintaa (muodostaa pinnalle uudelleen syttymistä ehkäisevän kalvon).

Huom!
1. Jos nestettä joutuu suuhun: Huuhtele suu ja juo kaksi lasia vettä. Älä pyri oksentamaan nesettä ulos. Hakeudu lääkäriin.
2. Jos nestettä joutuu silmiin: Huuhtele silmiä juoksevan veden alla usean minuutin ajan pitäen silmiä avoinna. Poista piilolinssit, jos mahdollista. Hakeudu lääkärin tai silmälääkärin hoitoon.
3. Jos nestettä joutuu iholle: Riisu vaatteet, joille nestettä on joutunut. Pese iho vedellä ja saippualla.
4. Jos nestettä joutuu hengitykseen: Poistu raittiiseen ilmaan. Älä syö tai juo mitään. Jos tajuttomuus uhkaa, mene kylkiasentoon ja pyri saamaan lääkärin apua.

Phoenix-ensisammuttimen tekniset tiedot:
- Sammutusteho 25F: elintarvikerasvapalot (paloluokka F)
- Sammutusteho 2A: huokoiset materiaalit kuten puu ja tekstiili (paloluokka A)
- Soveltuu sähköpalon sammuttamiseen (max 1000 V), maksimisammutusetäisyys 1 metri
- Paino: 700 g
- Sisältö: 300 ml sammutinliuosta
- Paine 20 °C:n lämpötilassa: n. 2 baaria
- Suihkutusetäisyys: n. 4 metriä
- Yhtäjaksoisen suihkutuksen kesto: n. 35 sekuntia
- Paineistus: mekaaninen elastomeerinen paineastia, ei ponnekaasua
- Huolto: huoltovapaa
- Käyttölämpötila: - 20 °C - 70 °C. Pidettävä pois suorasta auringonpaisteesta ja etäällä muista korkeista lämmönlähteistä sekä voimakkaasta pakkasesta.
- Sammutinaine: nestemäinen biohajoava orgaanisiin suoloihin perustuva liuos. Sisältää 1,2,3-Benzotriazole > 0,1 < 0,25 % w/w

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Phoenix-ensisammutin, valkoinen, Jalo Helsinki

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio

Kauppiaan muita tuotteita

 • Palovaroitin Kupu, valkoinen harmaa - Jalo Helsinki

  Palovaroitin Kupu, valkoinen harmaa - Jalo Helsinki

  #315#sndchain_35552

  Hinta: 23,95 € / kpl
 • Sitruunapullavuoka 7cm

  Sitruunapullavuoka 7cm

  #315#sndchain_78404

  Hinta: 4,95 € / kpl
 • Maustepurkki Teräskorkilla

  Maustepurkki Teräskorkilla

  #315#sndchain_77637

  Hinta: 2,95 € / kpl
 • Palovaroitin Lento, valkoinen - Jalo Helsinki

  Palovaroitin Lento, valkoinen - Jalo Helsinki

  #315#sndchain_35555

  Hinta: 25,95 € / kpl