Ecokoti

Bellapuoti

Pesupähkinät, 250g

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/e/pesupahkinat_grande.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/e/pesupahkinat3_grande.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/e/pesupahkinat_2_grande.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 8,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 8kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Luonnollinen pesuaine pesupähkinäpuun marjoista. Soveltuu erinomaisesti myös allergiselle ja herkälle iholle.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Ecokoti

Yksityiskohdat

Planet Pure Pesupähkinät ovat erittäin ekologinen ja hajusteeton pyykinpesuaine.
Luonnonvaraisena Intian vuoristoalueilla kasvava Sapindus mukorossi -puun kukista kehittyvät hedelmät ovat pieniä ja pyöreitä, nahkeapintaisia luumarjoja (kuten kirsikat). Jo satojen vuosien ajan pähkinöitä on käytetty pyykinpesuun, sekä henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Nimityksestään huolimatta pesupähkinät eivät siis ole pähkinöitä, ja näin ollen soveltuvat pähkinäallergikoiden käyttöön. Pesupähkinöitä ei voida käyttää ravinnoksi.

Pähkinöiden kerääminen ei vahingoita itse puuta millään tavalla, eikä niiden tuotanto vaadi raskasta, luontoa kuormittavaa infrastruktuuria. Valmistus ei tuhlaa energiaa, sillä niitä ei tarvitse jalostaa juuri lainkaan. Kuivattujen hedelmien kuori murskataan koneellisesti. Tämän jälkeen siemenet poistetaan ja kuoret puhdistetaan käsityönä. Pesupähkinät hajoavat täysin luontoon.

Pesupähkinät eivät sisällä hajusteita tai muita lisäaineita ja näin ollen pyykkiisi ei jää kemiallisia jäämiä tai voimakkaita tuoksuja. Pähkinät soveltuvat myös hienoille tekstiileille ja kestovaipoille, sillä ne eivät sisällä saippuaa.

Pesupähkinöiden kuori sisältää 15% saponiinia, joka säilyttää tekstiilien värit kirkkaina ja pehmittää pyykin. Pesupähkinöiden kuorista alkaa liueta puhdistavaa saponiinia yli 30°C lämpötilassa, eli sitä ei liukene pesukoneen huuhteluohjelman aikana. Pähkinät pesevät tehokkaasti normaalilikaisen pyykin, mutta eivät valkaise pyykkiä tai poista vaikeita tahroja. Käsittele tahrat tahranpoistoaineella ennen pesua.

Käyttö: Esikäsittele mahdolliset pinttyneet tahrat. Annostele 2 - 4 kokonaista pähkinää pakkauksesta löytyvään pieneen puuvillapussiin. Sulje pussi ja laita koneen rumpuun pyykin (3 - 5 kg) joukkoon. Pesupähkinöitä voidaan käyttää kahteen kertaan 40°C:ssa pestäessä. Käytetyt kuoret voidaan kompostoida tai laittaa biojätteeseen. Halutessasi voit lisätä pähkinöiden sekaan muutaman tipan eteeristä öljyä, mikäli haluat tuoksua.

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Valmistaja: Planet Pure
Alkuperämaa: Itävalta
Ainesosat: Sapindus mukorossi -pesupähkinä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Pesupähkinät, 250g

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio