Ecokoti

Bellapuoti

Euca pesutiiviste, 450ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/u/euca_pesutiiviste_ecokoti_2_grande.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/u/euca_pesutiiviste_ecokoti_grande.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 12,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 14kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Täydellinen valinta tulevaan mökkikauteen! Tällä yleispesuaineella peset mökin lattiasta kattoon, astiat, pyykit, sekä matot.

Euca on yleispesuaine, joka sisältää erityisen runsaasti aitoa eteeristä eucalyptusöljyä ja on näin ollen luonnostaan desinfioiva.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Ecokoti

Yksityiskohdat

Euca pesutiiviste sopii monen kohteen siivoukseen, pesuun ja raikastukseen. Ekologisena se on mökkiläisenkin tehokas jokapaikan putsari; mökki, sauna, vene, matot rannassa, pyykit ja tiskit. Mitään muita pesuaineita ei tarvitakaan - Eucalla pesee, puhdistaa ja raikastaa. Pyykinpesussa ehdoton - ei jätä tuoksua vaatteisiin, raikastaa pyykin sekä kirkastaa värit.

Käyttö pyykinpesussa: Käytä Eucaa pesukoneessa vain korkeintaan kaksi korkillista koneelliseen pyykkiä, älä käytä huuhteluainetta samaan aikaan. Valkopyykkiin Eucaa ei suositella jatkuvaan käyttöön, sillä se ei sisällä valkaisuaineita. Euca pesutiiviste ei sisällä fosfaatteja tai zeoliittia. Raikastaa myös pyykinpesukonetta.

Vinkki! Kokeile myös tahranpoistoon; kuulakärkikynä, marjatahrat, maitokahvi, ruoste ym. Kaada tahran päälle Eucaa laimentamattomana - anna vaikuttaa pari tuntia ja liota sekä pese koneessa. Tarkista aina ensin, että tekstiili kestää vesipesun.

Euca pesutiivisteen PH on neutraali.

Tuotekoko: 450ml
Hinta: 11,50€ (25,55€/l)
Valmistaja: Parttia Green Bouquet Oy, Kotka Suomi

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Euca pesutiiviste, 450ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio