Dokkan

Bellapuoti

Marokkolainen nahkarahi, vaalea (parkittu)

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/pouf-vaaleanruskea.jpg
    Vaaleaksi parkittu Marrakech-rahi

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 98,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 2kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Upea käsin tehty marokkolainen ”pouf”, perinteinen Marrakech-malli. Korkeus n. 30 cm, halkaisija n. 50 cm.

Kauppias: Dokkan

Yksityiskohdat

Voi käyttää jalkarahina ja istuimena tai jopa sivupöytänä, kun päälle laittaa esim. tarjottimen.

Nahkarahi on valmistettu käsin 100-prosenttisesta luonnonmateriaalista. Tästä syystä pienet värivaihtelut ovat rahille ominaisia, ja ne lisäävät tuotteen kauneutta ja luonnetta.

Toimitetaan tyhjänä. Pohjassa on vetoketju, jonka ansiosta rahin voi täyttää haluamallaan materiaalilla, kuten sisätyynyillä tai käytöstä poistetuilla tekstiileillä. Nahan ominaishaju vähenee ajan myötä. Prosessia voi myös nopeuttaa. Kysy meiltä vinkkejä!
Arvio
Ihan mielettömän kaunis!! Todellakin hintansa arvoinen sisustustuote. (Lähettänyt Niina 21. syyskuuta 2019)
Arvio
Mielettömän kaunis rahi, juuri sellainen mistä olen haaveillut! Sisälle sai kätevästi tungettua kaikki vanhat huovat ja tyynynsisukset, mitä en enää tarvitse. Rahista lähti aluksi voimakas haju, mutta se alkaa pikkuhiljaa hälvetä. Todella nopea toimitus !! (Lähettänyt KirsiV 22. elokuuta 2019)
Arvio
Kaunis kuvanmukainen rahi, joka tuli nopeasti perille. Mutta rahi haisee aivan hirveälle, heti paketin avattua löyhähtää todella epämiellyttävä ja voimakas haju, joka ei millään hälvene ja tekee huoneen sellaiseksi, ettei siellä voi olla, sillä haju on niin voimakas. Nyt on mennyt useampi päivä, eikä mikään ole muuttunut. Haju tekee rahista käyttökelvottoman. (Lähettänyt heini 14. helmikuuta 2019)
Arvio
Kaunis marokkolainen rahi nopea toimitus ja ulkosuomalaisena asunnut 9 vuotta Marokossa ja kun olen palannut takaisin ihanaa saada sisustaa koti marokkolaisilla tuotteilla. Kiitos! (Lähettänyt Luo-Lou 2. marraskuuta 2018)
Arvio
Todella kaunis, laadukas pouf, joka tuo hienoa marokkolaista tunnelmaa sisustukseen. Väri on kertakaikkisen ihana! Toimituksen kaikki vaiheet sujuivat hienosti ja tuote tuli tosi nopeasti. (Lähettänyt Emma 22. lokakuuta 2018)
View all

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Marokkolainen nahkarahi, vaalea (parkittu)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio