CosMerya

Bellapuoti

Konjac sienet kuivalle ja epäpuhtaalle iholle (2kpl)

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/M/_/M_Aloe_ja_Bamboo2logo_1.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 19,80 €

Erikoishinta: 18,80 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 46kpl

Toimitustapa: Kirje, 2,50 €

Kuvaus

Hyvän Olon Maailman Ihonhoidon Ihmesienet on valittu vuoden 2017 parhaaksi hoitotuotteeksi.
Konjac sieni puhdistaa ihosi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Kuivalle iholle sopiva Aloe sieni ja epäpuhtauksiin Bamboo sieni - käytä yhdessä!

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: CosMerya

Yksityiskohdat

Tässä tuotteessa 2 kpl Konjac sieniä: Bamboo ja Aloe.

Kuivan ihon hoitoon suosittelemme jatkuvaan käyttöön kosteuttavaa ja herkälle iholle sopivaa Aloe Konjac kasvosientä. Myös kuivan ihon T-alueella (otsa, nenä ja leuka) saattaa olla mustapäitä. Niitä voi hoitaa paikallisesti Bamboo Konjac –sienellä käsittelemällä vain T-aluetta joko kuuriluontoisesti tai säännöllisesti n. 2 – 4 kertaa viikossa. Ihon kunto ja epäpuhtauksien määrä vaikuttaa Bamboo sienen käyttötarpeeseen. Huomaat käytössä mikä on juuri sinun ihollesi paras käyttömäärä.

Rauhoittava ja kosteuttava Aloe Konjac puhdistussieni on ihon pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä. Aloe Konjac Sponge pesee uskomattoman hellävaraisesti helposti punoittavan, couperoottisen ja allergisen/ihottumaisen ihon.

Syväpuhdistava ja ihon toimintoja tasapainoittava Bamboo Charcoal Konjac kasvosieni sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit).
Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä.
Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jolloin finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee. Kuorii hellävaraisesti ihon pinnan kirkastaen ihon sävyä ja auttaen sitä hengittämään paremmin. Tällöin myös hoitovoiteet pääsevät imeytymään ja hoitamaan ihoa tehokkaammin.

Kun ihosi alkaa toimimaan paremmin, epäpuhtaudet alkavat nousemaan pintaan – tämä saattaa aiheuttaa sen, että ihollesi nousee parin ensimmäisen käyttöviikon aikan enemmän epäpuhtauksia, kunnes ne poistuvat ja ihosi on paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Huom! Bamboo sienellä voit puhdistaa myös hartioiden tai rinnuksen epäpuhtauksia tarpeen mukaan.


Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut jo vuodesta 1987 parhaat terveystuotealan tuotteet.
Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:
• takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä
• laaja positiivinen kuluttajapalaute
• tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle
• tuote on laadukas ja luotettava

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Konjac sienet kuivalle ja epäpuhtaalle iholle (2kpl)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio

Kauppiaan muita tuotteita

 • Konjac Pure vartalosieni

  Konjac Pure vartalosieni

  #154#2012131

  Hinta: 13,90 € / kpl
 • Bio2You Radiant Mask 75ml

  Bio2You Radiant Mask 75ml

  #154#250120175

  Hinta: 24,50 € / kpl
 • Konjac Bamboo kasvosieni epäpuhdas/rasvoittuva

  Konjac Bamboo kasvosieni epäpuhdas/rasvoittuva

  #154#2110137

  Hinta: 9,90 € / kpl
 • Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle

  Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle

  #154#090520172

  Hinta: 9,90 € / kpl