CosMerya

Bellapuoti

Aikuisen ja epäpuhtaan ihon Konjac sienet

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/M/B/MBamboojavalk.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 19,80 €

Erikoishinta: 18,81 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 30kpl

Toimitustapa: Kirje, 2,50 €

Kuvaus

Aikuisen ihon hoitoon suosittelemme jatkuvaan käyttöön kosteuttavaa ja ihoa ravitsevaa Collagen kasvosientä ja satunnaisempaan, tehokkaampaan puhdistukseen Bamboo kasvosientä.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: CosMerya

Yksityiskohdat

Myös akuisen ihon T-alueella (otsa, nenä ja leuka) saattaa olla mustapäitä. Niitä voi hoitaa paikallisesti Bamboo Konjac –sienellä käsittelemällä vain T-aluetta joko kuuriluontoisesti tai säännöllisesti n. 2 – 4 kertaa viikossa. Ihon kunto ja epäpuhtauksien määrä vaikuttaa Bamboo sienen käyttötarpeeseen. Huomaat käytössä mikä on juuri sinun ihollesi paras käyttömäärä.

IHOA RAVITSEVA JA ELVYTTÄVÄ
Sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi sieneen on lisätty aikuiselle iholle tarpeellista syvänmeren kaloista saatua kollageenia. Sieni pehmentää ihon pintaa, korjaa elastiini-säikeitä, kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet

Syväpuhdistava ja ihon toimintoja tasapainoittava Bamboo Charcoal Konjac kasvosieni sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit).
Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä.
Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jolloin finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee. Kuorii hellävaraisesti ihon pinnan kirkastaen ihon sävyä ja auttaen sitä hengittämään paremmin. Tällöin myös hoitovoiteet pääsevät imeytymään ja hoitamaan ihoa tehokkaammin.

Kun ihosi alkaa toimimaan paremmin, epäpuhtaudet alkavat nousemaan pintaan – tämä saattaa aiheuttaa sen, että ihollesi nousee parin ensimmäisen käyttöviikon aikan enemmän epäpuhtauksia, kunnes ne poistuvat ja ihosi on paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Huom! Bamboo sienellä voit puhdistaa myös hartioiden tai rinnuksen epäpuhtauksia tarpeen mukaan.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Aikuisen ja epäpuhtaan ihon Konjac sienet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio

Kauppiaan muita tuotteita

 • Konjac Pure vartalosieni

  Konjac Pure vartalosieni

  #154#2012131

  Hinta: 13,90 € / kpl
 • Konjac Bamboo kasvosieni epäpuhdas/rasvoittuva

  Konjac Bamboo kasvosieni epäpuhdas/rasvoittuva

  #154#2110137

  Hinta: 9,90 € / kpl
 • Bio2You Radiant Mask 75ml

  Bio2You Radiant Mask 75ml

  #154#250120175

  Hinta: 24,50 € / kpl
 • Bio2You Puhdistusemulsio & Kasvovesi -20%

  Bio2You Puhdistusemulsio & Kasvovesi -20%

  #154#11012012

  Normaali hinta: 30,20 €

  Erikoishinta: 24,16 €

  / kpl