Uuteen vuoteen

Joulu 2015 on takana ja vuosi lähenee loppuaan. Mahat on syöty täyteen jouluruokaa ja lapset leikkii innoissaan uusilla leluillaan. Olohuoneen nurkassa loistaa joulukuusi vielä muutaman päivän ja isäntäkin lomailee vielä viikon meidän kanssa.

Vuodet esikoisen syntymän jälkeen ovat olleet täynnä monenlaista ja tämäkin vuosi on ollut toiminnantäyteinen. Alkuvuodesta koimme perheemme ensimmäisen rantaloman, jonka aikana 1-vuotias kuopuksemme otti ensiaskeleitaan. Lopputalvesta otin kotiäitiyden rinnalle valokuvauskeikkoja ja siitä alkoi uusi urasuuntaus. Keväällä ystävä menehtyi auto-onnettomuudessa ja suru pysäytti hetkeksi paikoilleen ja sai miettimään elämää uusista näkökulmista. Kesällä vietimme kolmatta hääpäiväämme sekä esikoisemme 4-vuotissynttäreitä ja teimme kesälomareissun Ruotsiin. Esikoinen oppi ajamaan ilman apupyöriä ja kuopus sanoi ensimmäisiä sanojaan. Syksyllä raskaustesti näytti positiivista ja talohaaveet nostivat päätään. Juuri ennen joulua nykyinen rivitalonpätkämme meni myyntiin ja unelmakotia etsitään innokkaasti. Meidän vuoteen mahtui varmasti paljon muutakin, mutta nämä nyt tulevat ensimmäisinä mieleen. Päätän tämän vuoden tuntien itseni onnekkaaksi.


Mulla on ollut tapana kirjoittaa aina vuoden lopussa unelmia ja tavoitteita seuraavalle vuodelle ja palata niihin sitten joulukuun viimeisellä viikolla. Viime vuonna tämä jäi toteuttamatta ja ensi vuoden unelmat taitaa olla se omakotitalo ja helppo sekä rauhallinen vauva-arki. Keväällä pääsemme pienelle kaupunkilomalle, kun lasten täti menee naimisiin Belgiassa. Se riittäköön ensi vuoden reissuksi :) Millaisia odotuksia teillä on ensi vuodelle?

Oikein onnellista Uutta Vuotta!

Tutustu Jonnaan blogaajien esittelysivullamme! >>