Unelma omasta talosta

Omiin tulevaisuuden unelmiini on kuulunut varmaan jo lapsesta lähtien oma talo. Talo jossain syrjemmällä, isolla pihalla, jossa lapset voisivat kirmata paljain varpain nurmikolla. Olen haaveillut tilavasta ja avarasta kodista, jossa olisi jokaiselle lapselle oma huone ja jonne olisi kiva kutsua vieraita vaikka brunssille. Talo isoilla ikkunoilla, valkoisilla kalusteilla ja rosoisilla pinnoilla. Koti, jossa olisi kaikki juuri niin kuin aina unelmoin. Koti, jossa lapset saisi kasvaa siihen saakka, kunnes lentäisivät pesästä ja me kaksi vietettäisiin meidän loppuelämä kiikkutuoleissa keinutellen.


Nyt, neljä vuotta rivitaloasumista takana, me päätettiin laittaa meidän koti myyntiin ja päädyttiin sitten siihen, että rakennutetaan meille se unelmien omakotitalo. Pienten lasten vanhempina syrjäinen sijainti kaukana naapureista ei kuitenkaan tuntunut enää oikealta ratkaisulta ja nyt meillä on tontti uudelta asuntoalueelta, mutta kuitenkin rauhalliselta paikalta. Olimme varautuneet oman asunnon pitkään myyntiaikaan, mutta rivitaloneliö menikin nopeasti myydyksi. Tässä kuussa muutamme väliaikaisesti vuokrakolmioon keskustan liepeille ja rakennusprojekti saa alkaa heti, kun mahdollista. Kolmas vauva syntyy keskelle ahdasta vuokra-asuntoa, mutta tilanne on onneksi väliaikainen. Sanokaa vaan hulluiksi - sitä me vähän taidetaan ollakin. :)


Tänä vuonna toteutetaan unelmia tuplana! En malta odottaa, mitä kaikkea vuosi tuokaan tullessaan. Raskastakin tulee varmasti olemaan, mutta kyllä me tästä vielä selvitään. Saattaa olla, että me asutaan jo meidän omassa talossa vuoden loppuun mennessä. Kuinka ihanaa?!

Tutustu Jonnaan blogaajien esittelysivullamme! >>