Tunnelmaa puutarhajuhliin

Grillibileet, syntymäpäivät, juhannus, tupaantuliaiset, festareiden etkot – listaa kesäjuhlien mahdollisuuksista voisi jatkaa varmaan loputtomiin. Meillä on ainakin kesälle tiedossa yhdet jos toiset juhlat. Remontti on vielä kesken, joten tupaantuliaiset ovat edessäpäin, samoin juhannuksen vietämme luultavasti kotona. Pihaltamme löytyy kuusi omenapuuta, jotka tähän vuoden aikaan ovat kauneimmillaan, valkoisessa, runsaassa kukkaloistossaan. Ajattelinkin, että meillä järjestettävät juhlat pidettäisiin ulkona, puutarhassa.

Ulkona pidettäviin juhliin olen ajatellut tarjottavaksi sellaisia ruokia ja herkkuja, joita voi syödä sormin. Näin ollen tiskiä tulee vähemmän ja ruokailu on helppoa ulkona. Sormisyötävät on helppo tarjoilla erilaisilta tarjottimilta ja lautasilta. Mielestäni kattauksesta tulee kiinnostavampi ja kesäinen, kun erilaisia tarjottimia ja lautasia yhdistelee rohkeasti sekä värikkäästi. Itse yhdistäisin punaista ja sinistä sekä ostaisin värikkäät servietit. Servietit tai esimerkiksi hedelmiä voisi laittaa mustaan verkkokoriin.

Tarjottimet täältä, ja täältä. Lautaset täältä ja täältä.

Omenapuihin ripustaisin lyhtyjä, mutta ennen kaikkea Irislightsin pallovalosarjat. Pallovalot tuovat kivaa tunnelmaa illan hämärtyessä ja lisää väriä puutarhajuhliin. Bellapuodin puolella Sellofaani myy näitä valosarjoja ja saatavilla onkin useampia herkullisia väriyhdistelmiä. Oma värisuosikkini on Sheer Pink, jonka heleän väriyhdistelmän muodostavat kerman, beigen ja persikan väriset pallot. Fresh Aqua-väriyhdistelmässä yhdistyvät valkoinen, beige sekä turkoosi – tämä on toinen suosikeistani.

Pallovaloja on 20 sekä 35 pallon valosarjoina, eikä palloja tarvitse itse pujottaa. Pienemmän sarjan johto on reilut 4 metriä ja pidemmän yli kuusi. Pituudeltaan pallovalot riittäisivät siis mainiosti omenapuihin ripustettavaksi. Juhlien päivämäärää ei vielä meillä ole lyöty lukkoon, mutta somistaminen on aina hyvä aloittaa etuajassa. Tilasin itselleni pallovalot ja juhlien jälkeen aion ripustaa valot kirjahyllyyn.

Mukavia kesäjuhlia Sinulle!


Osa postauksen kuvista täältä.

Tutustu Lauraan blogaajien esittelysivullamme! >>