Sisustamista ulkona

Muutimme uuteen asuntoon vappuna ja viime viikolla aloitimme pintaremontoinnin. Yksikään kaluste ei ole oikealla paikallaan ja pahvilaatikoista lähes kaikki on purkamatta. Luultavasti tulemme elämään pahvilaatikoiden kanssa pidempäänkin, sillä jokainen huoneista vaatii pientä laittamista. Päässä vilisee ideoita sisustamisen suhteen ja ajoittain tuntuu hieman kärsimättömältä, kun tekemisen sijaan joutuu toistaiseksi tyytymään unelmointiin.Onneksi kuitenkin jotain voi jo tehdä, nimittäin sisustaa ulkona! Viime viikolla lähdin nauttimaan auringosta aamulenkille, tarkoituksenani kuluttaa loppupäivä lenkin jälkeen makuuhuonetta maalaten. Lenkin loppupuolella, torilla, törmäsin kukkakauppiaaseen. Ostin kassillisen kukkia ja kävelin loppumatkan kotiin.

Kukat

 

kukat

 

Työnjako meni uusiksi – mies maalasi makkaria ja minä istutin kukkia, vaikka en olekaan mikään viherpeukalo. Kukkapenkistä nostin villiintyneet nokkoset ylös, toivon mukaan ne eivät ilmaannu takaisin.Bellapuodista tilasin Bloomingvillen betonisia ruukkuja aiempien ruukkujen kavereiksi ja istutin kukkia kivirappusille. Oven karmien rapistunut maali ja ruostunut kynnys eivät haittaa enää yhtään, kun niiden vieressä on kauniita kukkia.

kukat

Istutin kukkia erilaisiin ruukkuihin sillä niinhän sitä sanotaan, että erilaisuus on rikkaus. Toivottavasti kukat viihtyvät keskenään isoimmassa ruukussa. Pienimmän ruukun jätin tyhjänä rykelmän joukkoon ja alimmalta rappuselta siivosin mullat sekä ylimääräiset ruukut pois. Toinen tilaamani ruukkusetti jäi vielä käyttämättä, ehkä istutan niihin yrttejä sisälle?

Tutustu Lauraan blogaajien esittelysivullamme! >>