Rakas Porvoo
Rakas Porvoo kävi tutuksi jo lapsena, kun teimme useamman kesäretken kesäisin Porvooseen Sipoon mökiltä. Tutuksi tuli mukulakivet, Brunbergin herkulliset Suukot ja Porvoon iloinen tunnelma. Vuonna 2007 olimme uuden edessä ja päätimme katsastaa Porvoon asuntotarjonnan ja loppu onkin historiaa ja hyvinkin vielä vuosiksi eteenpäin. Pitkään ajattelin että viimeistään eläkepäivinä muutan takaisin kotikaupunkiini Helsinkiin, enää en ole niin varma,  Porvoossa on mukavaa asua. Täällä asuu aurinkoisia ja sydämellisiä ihmisiä, kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen, mm.pari vuotta vanha upea elokuvateatteri Porvoon Bio Rex, joka sijaitsee Taidetehtaalla ja jossa voi myös käydä nauttimassa herkullisesta ruuasta ravintola Sinnessä tai nauttia konserteista. 

 

 

Vanhassa kaupungissa sijaitsee Etanaravintola ja jos ei etanoista niin välitä, voi vaikka syödä herkullisen salaatin katetulla sisäpihalla. 

 

 

 

 

 

 

 

Kahvila Helmessä voit nauttia vanhan ajan tunnelmasta syöden herkullisia leivoksia ja nauttien kahvista tai teestä. Kahvila Helmi on ehdoton vanhan kaupungin Helmi. 

 

Wanha Laamanni on Porvoon tunnetuimpia ravintoloita ja jos haluat nauttia herkullisista a la carte annoksista Wanha Laamanni on ehdoton makuelämysl 

 

 

Brunbergin lisäksi Porvoosta löytyy Petris Chocolate Roomin käsintehtyjä ylellisiä konvehteja, en voi muuta kuin huokaista ja suositella. 

  

Porvoon Rossossa saa herkullista italialaista pizzaa ja valittavana on monia raikkaita täytteitä, vaikkapa paahdettuja pinjansiemeniä tai yrttejä, jotka on pyöritetty sitruuna vinaigrettessä, suosittelen!

 

 

Vielä on kesää jäljellä ja kannattaa suunnitella minilomaa kauniiseen Porvooseen. Somia hotellejakin löytyy vanhan kaupungin sydämestä ja monen monta muuta herkullista ravintolaa, jotka löydät kaikki tästä linkistä Porvoo Ravintolat . Eikä kesä saisi olla rajoite matkatessa Porvooseen, samaiset ihastuttavat ruokaravintolat ja sisustuskaupat löytyvät ympäri vuoden ja koska Porvoossa on niin ihastuttavaa asua, suosittelen piristävää retkeä muinakin vuoden aikoina merelliseen Porvooseen. Jos matkaat kesällä, kiva idea voisi olla matkata Helsingistä J.L Runebergilla Porvooseen, joka näkyy yllä olevassa kuvassakin taustalla. 

Kauniita elokuun kesäisiä päiviä kaikille ja sydämellisesti tervetuloa Porvooseen!

Tutustu Tiiaan blogaajien esittelysivullamme! >>