puksut

Puotipuksut kevätpuuhissa

Bellapuotiin on kevään innoittamana liittynyt jälleen paljon uusia kauppiaita aivan ihanien tuotteiden kera, kannattaakin käydä selailemassa aina välillä etusivulta löytyvää Uudet tuotteet -luetteloa, sieltä saa hyviä ideoita niin sisustuspuuhiin kuin kevään moninaisten juhlien lahjaideoiksi. Monta lahjastressiä ovat molemmat Puotipuksut välttäneet selailemalla ajoissa Bellapuodin eri tuotekategorioita, ja aina on löytynyt uniikki, laadukas ja yksilöllinen lahja – oli sitten kyse valmistujaisista, syntymäpäivistä, äitienpäivästä tai häälahjasta.

Puotipuksuilla oli tämän viikon projektina löytää inspiraatiota ja ideoita tuparilahjoihin. Helppoahan se on, kun Bellapuodin kauppiaiden valikoima on niin laaja!

Laatikkokauppa-kauppiaaltamme löysimme kätevän lähtölaatikon! Laatikko on suunniteltu eteiseen siihen mihin taskut tyhjennetään ja mihin kerääntyy kaikenlaista. Tämä on varmaan ongelma monessakin taloudessa. Laatikkoa löytyykin kahdessa koossa,perhekoossa sekä sinkkukoossa

Myös hurmaava pöllölyhty toimisi tupaantuliaislahjana vallan mainiosti! Kesäiltana terassilla pöllölyhty tuo helpotuksen hyttysiin, kun sen sisuksiin laitetaan hyttyskierukka. Päivän pimetessä hyttyskierukan voi vaihtaa kynttilään ja suloinen tunnelmanluoja on valmis! pöllölyhty löytyi Parttia Green Bouquet-kauppiaalta. 

  

Tottahan sitä on tullut hankittua itsellekin yhtä sun toista Bellapuodista, ja tulevat hankinnat pysyvät  hyvässä tallessa Bellapuodin toivelistassa, jollaista pääsee täyttelemään sen jälkeen kun on kirjautunut Bellapuodin kanta-asiakkaaksi. Jos jokin tuote jää mietityttämään, sen voi lisätä toivelistalleen "lisää ostoskoriin" painikkeen vieressä olevasta nastan näköisestä painikkeesta. Nopea ja helppo tapa 'korvamerkitä' suosikkituotteensa!

 

Toivelistaasi pääset selailemaan yläpalkin 'omat tiedot' kohdasta. Näin pysyvät toiveissa olevat tuotteet tallessa ja ne löytää tarpeen vaatiessa helposti ja nopeasti!


Bellapuotia paljon selaavien Puotipuksujen toivelistalle päätyivätkin seuraavat tuotteet:

Kudekunkku on lisännyt valikoimiinsa ihania muovimattoja; esim. tämä moderni malli sopisi mahtavasti kodinhoitohuoneeseen:


 
Matot täältä >>

Kaikille viherpeukaloille hyvä vinkki vaikkapa yrttien kasvattamiseen: Tämä teline sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön,  eikä veisi pienessäkään kodissa liikaa tilaa:

Seinäkasvatusjärjestelmä viherpeukalolle täältä >>

Viherpeukalosta puheenollen, yksi juttu pitää vielä ennen kesää hoitaa kuntoon, nimittäin kynnet ja kynsinauhat. Uusi kauppiaamme Radical’Epil tuo tähän projektiin lievitystä:


Kynsinauhaöljy täältä >>

Ihanaa huhtikuuta toivottelevat Puotipuksut!
 

Tutustu Puotipuksuihin blogaajien esittelysivullamme! >>