Muumimaisia ilonaiheita Bellapuodista.

Muumi Jam emalikattila 

Mikä onnenpäivä, kun näin tämän kattilaihanuuden Bellapuodin valikoimissa, tiesin heti että tämän söpön tapauksen on päästävä meidän kotiin. Kattilan saapuessa uuteen kotiinsa tuumin, että on vielä kauniimpi livenä kuin kuvissa. Jaoin kattilakuvan Instagramin puolella ja ulkomaita myöten kävi hirmuinen kuhina, mistä kyseisiä kattiloita saa. Kattila on korkattu upealla lohikeitolla ja tässäpä teille resepti:

 

LOHIKEITTO

Uusia perunoita kuorineen
Porkkanoita
Kermaista maustamatonta tuorejuustoa
400g lohifilettä
sipulia
laakerinlehti
pippurisekoitusta
sitruunaa
tilliä
ruohosipulia
2dl kermaa
8dl vettä
kalalientä/kalaliemikuutio

 

Toinen Muumiaiheinen innoituksen aihe löytyi alunperin Curiouser&Curiouser Nooran blogista. Noora oli tilannut Bellapuodista Ivana Helsingin Muumi pikkulaukun. Laukkuhöperöllä ei ole sydän läpättänyt pitkään aikaan niin kovin, kuin tämän söpöyden edessä. Tilattuani laukun, odotti se jo seuraavana päivänä postilaatikossa, miten mukavan vikkelää toimintaa. Toki tämäkin upeus piti Instagramin puolella jakaa ja saikin naispuolisissa ystävissäni suurta kuhinaa aikaiseksi. Eräs ystäväni tilasi siltä istumalta itselleen laukun ja perheen vanhin tytär totesi, että jos hänellä olisi noin kaunis laukku, pitäisi hän laukkua päivät pääksytysten. Tiedänpä jetsulleen mitä hankin hänelle syntymäpäivälahjaksi elokuussa. 


Muumi kukkarolaukku // Kaikki Muumi Ivana Helsinki laukut

Mikä uskomattominta kyseinen Muumilaukku löytyy nyt Bellapuodista huikeaan 39e hintaan ja on 20euroa edullisempi, kuin Ivana Helsingin omassa nettikaupassa, nyt kipin kapin ostoksille, ennen kuin nämä ihanuudet loppuvat. Vinkkinä vaaleanpunaista rakastaville, kyseistä laukkua löytyy myös kauniin vaaleanpunaisena versiona samaan hintaan.

Tässäpä kaikille Muumihöperöille ihania ideoita ja kattila olisi varmasti kiva häälahjaideakin pareille jotka rakastavat Muumeja. Kivaa Muumimaista kesän jatkoa kaikille!


Tutustu Tiiaan blogaajien esittelysivullamme! >>