Puotipuksut

 

Mökkituliaisia

Bellapuodin Puotipuksun ajatuksissa siintää jo kesäloma. Mökkireissuja, ystävien tapaamista lomareissun ohessa ja kaikkea muuta mukavaa on luvassa.

Jotta mitään ”reissullelähtöpaniikkia” ei pääse syntymään, kannattaa lomaviemiset ja mökkituliaiset miettiä valmiiksi ajoissa. Näin ei tule tehtyä kiireessä mitään harkitsemattomia ostoja, ja tottahan ajatuksella hankittu tuliainen on aina mukavampi antaa.


Perinteinen saunakirja on kaunis katsella, ja mukava lahjoittaa varsinkin uudelle mökin omistajalle. Tyttöjen mökkiviikonloppuun taasen pitää viedä tuliaisia joista kaikki pääsevät osalliseksi. Saunahetki ihan vaan tyttöjen kesken jalkahoidon ja kasvonaamion merkeissä sopii jokaiselle mukaan osallistujalle, unohtamatta viileitä saunajuomia - mukavia hetkiä luvassa!

 


Tämä siili on tervetullut tuliainen kaikille jotka omistavat terassin ja haluavat viettää siellä kesäiltoja. Siilin sisällä hyttyskierukkaa on turvallista käyttää savun karkottaessa tehokkaasti jaloissa pyörivät hyttyset.

Ja pöydälle Vehmaisten Savipajan varta vasten hyttyskierukalle suunnittelema malja, joita Bellapuodissa on myynnissä useita eri värivaihtoehtoja. Hyttyskierukka itsessään ei ole mikään kovin kaunis elementti, mutta näiden avulla sen hyödyllisyyden saa irti kauniimmassa muodossa.

 

 

 

Näitä on hyvä olla omallakin mökillä:

Pieniä nautintoja saunailtoihin saa ihanien saunatuoksujen muodosssa ,oltiinpa sitten omassa porukassa tai ystävien kesken.

Kestävä ja toimiva puunkannin sopisi mökin lisäksi myös takalla varustettuun kotiin. Suomikoti-kauppiaan myymä versio on upea design-tuote jossa ergonomiakin otettu huomioon, ja takuutakin 10 vuotta!

Aloe verasta saa helpotusta moneen vaivaan myös mökillä. Ihana Aloe vera-saunahunaja hoittaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Laudeliinoja taasen pitää olla joka mökkisaunalla – vierasvaraksi asti.

Saunahatuissa löytyy valinnanvaraa. Tämä on ihan must-juttu ainakin meillä mökkisaunan lämmetessä lähes joka ilta – hattu suojaa tehokkaasti hiuksia kuumilta löylyiltä ja on kätevä vetäistä päähän ja miellyttävämpi käytössä ison pyyhenyytin sijaan.

Eli valmiina ollaan – kesä ja helteet, sekä ihanat mökkikelit saavat meidän puolestamme saapua! :)

 

Ihanan nautinnollisia kesähetkiä kaikille Bellapuodin asiakkaille 
toivottavat 
Bellapuodin Puotipuksut
Hanna ja Satu

Tutustu Puotipuksuihin blogaajien esittelysivullamme! >>