Missä bloggaan ja uutuus Bellapuodissa - ihastuttava virolainen luonnokosmetiikkamerkki Nurme

Blogeissa pyörii kiva haaste " missä bloggaan" ja tuumin, että olisi mukavaa jakaa haaste myös tänne Bellapuotiin ja samalla vinkata uudesta ihastuttavasta virolaisesta luonnonkosmetiikkamerkistä Nurmesta, jonka tuotteita myydään Bellapuodissa. 

Useimmiten kirjoittelen blogitekstejä talonpoikassohvan ääressä. Samalla on mukavaa juoda kahvia, nauttia aamupalaa ja antaa mieleen tulvia ajatuksia mistä tänään kirjoittaisin.


 

Joskus vetäydyn kirjastohuoneen rauhaan, jos kotona on kova härdelli ja vaikka lapsilla paljon kavereita kylässä.


 

Mukavaa on myös iltaisin nakutella teksti omassa sängyssä tai viikonloppuaamuisin nauttia kahvi lojuen vielä sängyssä ja vastailla blogiin tuleviin kommentteihin.


 

Bloggaamisen myötä olen tutustunut mukaviin juttuihin, kuten Bellapuodissakin myynnissä olevaan Nurme-sarjaan. Kotona on testissä tällä hetkellä Avocado Body Butter, Greippi vartalokuorinta ja Nurmen soijavahakynttilät. Purkit ovat kauniita, kosmetiikka laadukasta ja tuoksut huumaavan hyviä. Nurmen tuotteet löydä Täältä >>. 

 

 

Missä sinä istut ja selaat nettiä, löytyykö omaa lempipaikkaa? Nyt kaikki kipinkapin tutustumaan uuteen Nurme sarjaan, olen varma, että ihastutte. Aurinkoista helmikuun loppua kaikille.