Maaliskuu


Maaliskuu on selkeä taitekohta, valoisuus lisääntyy, auringon paisteesta saa jo nauttia ja tuntuu, että talviturkki jää talviteloille. Maaliskuussa on vielä polteltu paljon kynttilöitä ja lämmitelty kuumien juomien parissa lämpimät Ainot jalassa. 

Maaliskuuhun on myös mahtunut huolta ja murhetta ja selvinnyt syy rakkaan Onni kissan laihtumiseen ja jatkuvaan veden juomiseen. Onnilla todettiin sokeritauti ja nyt koitetaan löytää sokeritasapaino. Onni on todella kiltti potilas, joten uskon, että tästä selvitään.


 

Maaliskuussa on käyty brunssilla ja nautittu ystävän taikomasta herkkuaamupalasta. Maaliskuussa on myös nautittu tulppaanien loistosta ja löydetty täydellisen pinkki kynsilakka.
 

Maaliskuussa vihdoin saa jättää hyvästit lumelle, siitä Onni poikakin iloitsee. On vietetty kiireetöntä pääsiäistä.


 
Maaliskuussa Lulu hamsteri on vihdoin täydellisen kesyyntynyt ja maaliskuussa olen oppinut nauttimaan yhtä terveellisestä ravinnosta, kuin hamsterit eli vihersmoothiesta.


 
Maaliskuussa on käyty leffoissa ja katsomassa mm. Batman vs Superman ja pukeudettu elokuvan teeman mukaisesti.

Maaliskuu on vuodesta se kuukausi, joka muistuttaa torstaita eli "torstai on toivoa täynnä". Maaliskuu on valoisuuden myötä täynnä lupauksia tulevasta kesästä ja maaliskuu on se kuukausi jolloin herään eloon ja kaikki maistuu taas paljon makeammalta. Kiitos maaliskuulle olit hyvä minulle ja nyt jään innolla odottamaan huhtikuuta.

Mukavaa huhtikuuta kaikille.