Luonnonkosmetiikka-uutuuksia


Käväisin vähän aikaa sitten Luonnonkosmetiikkamessuilla messuhallin Talvipuutarhassa ja inspiroiduin messuilla kovin Laveran uudesta yönaamiosta, joten halusin täällä vinkata muutamista Lavera suosikeista ja muutamasta muustakin luonnonkosmetiikka uutuudesta. Mutta aivan ensin haluan vinkata Nurmen soijavahakynttilöistä, joita saa Bellapuodista.

Tykkään poltella kynttilöitä ympäri vuoden, mutta monia kynttilöitä en allergian vuoksi pysty kovin pitkään polttamaan. Kynttilöistä pääsevä savu aiheuttaa limakalvoilla oireita ja tulee tukkoinen olo. Toista on Nurmen soijavahakynttilät, jotka sisältävät vain eteerisiä öljyjä, eivätkä vahingoita hengityselimiä. Soijavahakynttilät myös palavat 30-50% pidempään ja 90% puhtaammin kuin parafiinikynttilät. Paloaika on noin 30-40 tuntia.

Nurme on virolainen  merkki ja Nurmelta löytyy myös paljon ihanaa luonnonkosmetiikkaa, joista yksi lempparini alla eli Greippi Sugar Scrub joka tuoksuu täydelliselle greipille ja kuorii ihon hellävaraisesti ja jättää pehmeäksi. Erilaisia Nurmen kuorintavoiteita löytyy myöskin Bellapuodista, mm. Avocado-ja mineraalikuorinnat

 

Laveralta on ilmestynyt ihastuttava uutuus 5 in 1 Yön yli jätettävä uninaamioJoka laitetaan illalla iholle yövoiteen sijaan, mutta jossa on yövoiteen ja kasvonaamion hyödyt, kosteuttaa, energisoi, taistelee väsymyksen oireita vastaan ja jättää ihon pehmeäksi. 

Vinkkinä myöskin pari suosikkiani alla olevissa kuvissa. Pian on kesä ja on aika laittaa sääret kuntoon ja päivittää myös kasvoille kesäinen hehku ilman auringon polttamia säteitä. Laveran kuorintavoide on aivan ihana ja tuoksu on yksiä Lavera suosikkejani. Laveran itseruskettavat ovat erittäin toimivia ja mikä mukavinta eivät tuoksu ikävälle itseruskettavalle vaan mukavan raikkaalle luonnonkosmetiikalle. Kumpaisiakin tuotteita saa myöskin Bellapuodista. 

Bellapuotiin on myös rantautunut toinen Virolainen luonnonkosmetiikka uutuus Sosar, jolta löytyy muta-ja turvenaamiot ja minulla kuvassa näyte turvenaamiosta. Turvenaamio syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa ja poistaa ihosta epäpuhtaudet. Jotenkin on sellainen hytinä, että näistä Sosarin turve-ja mutanaamioista on tulossa iso hitti. 

 

Aivan huikeita luonnonkosmetiikka uutuuksia on rantautunut Bellapuotiin virolaisilta yrityksiltä ja saksalaiselta Laveralta. Joista oli luonnonkosmetiikkamessujen huumaannuttama pakko vinkata teillekin. Nyt vain Bellapuotiin shoppailemaan, linkit postauksessa valmiina.

Aurinkoista huhtikuun jatkoa kaikille!