Lasten suosikit Bellapuodista!

Oon nyt pitkän aikaa ehtinyt tutustua Bellapuodin tarjontaan ja keräsin muutaman jutun kollaaseihin, joita itse voisin meidän lapsille puodista tällä hetkellä kotiuttaa :)

Meidän poika on pian 1v8kk ja pojulta puuttuu vielä oma eväsrasia ja juomapullo, Maileg-pupu, ja ikätasolleen sopivia pelejä. Nuo säilytyslaatikot olisi tosi kivat lipaston päälle pienille leluille, junaradalla tms. Liam nukkuu päiväunensa edelleen ulkona rattaissa ja ihastuin tuohon muhkeaan karvahupulliseen makuupussiin ensi talvea ajatellen. Meidän vaunuverhokin alkaa olla jo aikansa elänyt ja voisin sen päivittää tuohon suloiseen pilvikuosiseen eikä ruokalappuja ei ole koskaan liikaa.

Meidän tyttö täytti tänä kesänä 4v ja on todellinen Frozen-fani. Neiti ilahtuisi varmasti Elsa-kellosta tai -kerhorepusta. Keittiöleikit on ollut in jo kaksi vuotta eikä loppua näy. Puinen leikkihella, tehosekoitin ja leivokset on takuuvarma ostos. Roolileikeissä on mukana vauvanvaunut ja välillä Felicia innostuu pukeutumaan rooliasuihin. Nuo isot enkelinsiivet olisi varmasti tytön mieleen!

Sellaisia suosikkeja löytyi Bellapuodilta meidän lapsille :) Seuraavaksi voisinkin tehdä kollaasin omista suosikeistani.

Tutustu Jonnaan blogaajien esittelysivullamme! >>