Lauran Sisustusblogi

Korumytyn kesytys

Olen säilyttänyt korujani yleensä yhdessä laatikossa. Ongelmana edellä mainitsemassani tavassa on se, että korut menevät aina tuhannen solmuun. Varmasti jokainen nainen tietää sen tunteen, kun olet valitsemassa lempikoruasi ja lopputulemana kädessäsi on nyrkin kokoinen korumytty.Järjestelin oman koruvarastoni uudelleen, karsin säilytettäväksi ne kivoimmat ja kauneimmat – eniten käytetyt. House Doctorin akryyliset säilytyslaatikot sopivat kokonsa puolesta hyvin vitriinikaapin ylimpään laatikkoon. Säilytyslaatikot pysyvät hyvin paikoillaan, sillä niissä on pohjassa kumiset tassut.

Korut laatikossa

Akryylilaatikot ovat siitä näppärät kun niistä näkee läpi. Kannessa olevan aukon ansiosta kansi on helppo nostaa ja asettaa takaisin paikalleen. Isommat korvakorut ja kellot löysivät paikkansa lokerikoista, kuten myös osa sormuksista ja pinneistä.Tyhjiä kananmunakennoja ei suinkaan tarvitse heittää roskiin käytön jälkeen, ne kannattaa kierrättää säilytyskäyttöön. Yhteen kananmunan kennoon mahtuu hyvin korvakorupari, sormuksia ja pienemmät kaulakorut. Isommat/pidemmät kaulakorut asetin kahteen kennoon.

savunharmaa korulaatikko

Savunharmaa akryylilokerikko päätyi yöpöydälle. Kahdessa alimmassa lokerossa minulla on mm. käsirasvaa ja toisesta löytyy korvatulppia. Ylimmän lokeron olen pitänyt tyhjänä, tarvittaessa voin riisua korut sinne ennen nukkumaan menoa.


Tutustu Lauraan blogaajien esittelysivullamme! >>