Tiiak


Vinkkejä kesän mökkituliaisiksi

vahe

Kevättä on rinnassa ja aurinko lämmittää. Kesää kohden kummasti alkaa tehdä enemmän mieli keveämpiä herkkuja ja vaihtaa aterioita erilaisiin salaatteihin. Salaatin kruunaa, raikkaat kesän vihannekset, herkulliset mansikat ja erittäin maukas Nicolas Vahen Extra Virgin Oliviiöljy jonka tilasin Bellapuodista

OIL Extra Virgin Olive Oil Nicolas Vahe täältä >>

Oliiviöljyn täytyy salaateissa olla laadukasta ja myös pehmeää, hyvistäkin raaka-aineista tehty salaatti menee pilalle, jos öljy on kitkerää.

Resepti ihanaan kesäiseen salaattiin

Tammenlehväsalaattia
Mansikoita
Paahdettuja pinjansiemeniä
Viinirypäleitä
Pähkinöitä
Rugolaa
Kirsikkatomaattia
Grillattua Halloumia
Nicolas Vahe Vadelma vinaigrette  

Nicolas Vahe oliiviöljy

 

halloumi

Perinteisen kreikkalaisen fetasalaatin raikkaat vihannekset ja fetajuusto pääsevät loistoonsa laadukkaan extra virgin oliiviöljyn ansiosta.

 

salaatti2

 

Samaan pakettiin öljyn kanssa tilasin Bellapuodista kesään raikkautta tuomaan Lexingtonin upeat merihenkiset mukit. Hintaa mukeilla on vain 12e ja muki voisi olla vaikkapa kiva mökkituliainen kahvipaketin kanssa.

lexington

Mukit ja muita Lexington ihanuuksia löydät täältä >>

Mökkituliaisissa voi viinien kanssa mennä vikaan, mutta öljyt, vinaigrettet ja muut ihanat Nicolas Vahen kastikkeet ja makusiirapit ovat taatusti mieluisa tuliainen, jos tuntuu että emännän ja isännän astiavarasto on jo kaiken kattava.

 

Mahtavaa kevättä ja tulevaa vappua kaikille!


Tutustu Tiiaan blogaajien esittelysivullamme! >>