Lahjaideoita kesän juhliin

Kesä tulee kohisten, ja kuten kaikki tiedämme, kesä on juhlille otollista aikaa! Heti toukokuusta alkaen kesä alkaa täyttyä rippijuhlista, valmistujaisista ja häistä, unohtamatta vuodenajasta riippumattomia juhlia kuten ristiäisiä ja syntymäpäiviä. Tuttavien mökeilläkin tulee usein vierailtua ja joskus olisi mukava viedä lahja mukanaan kiitokseksi vieraanvaraisuudesta. Lahjastressistä kärsii kesän kynnyksellä siis moni, joten otimme asiaksemme poimia muutamia lahjaideoita Bellapuodista. Kun tilaat tuotteet kätevästi verkosta, säästyt kaupoissa kiertelyltä ja voit toteuttaa lahjaostokset kätevästi kotisohvalta! :)

Kesän aikana saamme juhlia monta ammattiin valmistunutta, ylioppilasta tai korkeakoulututkinnon itselleen hankkinutta. Valmistuminen on hieno merkkipaalu nuoren ja vähän varttuneemmankin elämässä, joten saavutusta on mukava juhlistaa. Olipa valmistuneen tutkinto mikä tahansa, moni naispuolinen henkilö arvostaa kauniita koruja.  Ateljee Argenton Swarowski-korvakorut ovat simppeleitä ja ajattomia ja monelle sopivia.

Miespuolinen lahjansaaja ilahtuisi upeasta ja poikkeavasta designkellosta

Astiat ovat suosittuja lahjaideoita, ja varsinkin kotoa pois muuttava nuori kaipaa tarvikkeita keittiöön. Leikkisä Muumi-uunivuoka toimii lahjana vallan mainiosti!

 

valmistujaisiin

 

Häät ovat kesäjuhlista ihanimmat. Kun kaksi ihmistä saa toisensa, on lahjankin oltava kahdelle ihmiselle sopiva. Monet suosivat rahalahjoja, mutta myös konkreettiset ja käytännölliset lahjat ovat varmasti saajan mieleen.  Esimerkiksi laadukkaat lakanat tulevat varmasti tarpeeseen, klassikkolakanoilla ei voi mennä vikaan!

Mikäli lahjottava pariskunta on mieltynyt design-tuotteisiin, kaunis kukkaa muistuttava puinen kulho on oiva valinta. Ihana nimikoitu hääsydän taasen sopisi hääjuhlan lisäksi myös hääpäivälahjaksi!

 

häihin

 

Rippijuhlien klassikkona on päivän sankarille hankittu rippiristi. Perinteisen ristin kaihtajalle rippiristiksi sopisi varmasti kupera riipus leikatulla ristillä. Mikäli haluaa rikkoa rajoja, voi ristin sijaan hankkiakin rippisormuksen ! Ideakorulta löytyy simppeli ja kaunis vaihtoehto perinteiselle kaulassa roikkuvalle rippiristille.

rippujuhliin

 

Kun käy kutsu tuttavan mökille, ja mukana olisi mukava viedä jokin lahja, on sen tietenkin oltava mökille sopiva. Käytännöllisyyskin on tärkeä juttu, sillä moni haluaa pitää kesäisen asuntonsa simppelinä ilman turhia tavaroita. Hauskan ja hyvän näköisen Löylymittarin varmasti moni hyväksyisi mökkisaunaansa koristamaan. 

Mikäli lahjottavan henkilön mökin alueella on puutarha, Parttia Green Bouquetilta saatavilla oleva enkeli-patsas sopisi puutarhan satoa vahtimaan. 

mökille

 

Sitten vain shoppailemaan ja odottelemaan kesän juhlia!

 

Toukukuisin terveisin,

Bellapuodin Puotipuksut

Tutustu Puotipuksuihin blogaajien esittelysivullamme! >>