Kesäisiä kauneudenhoitovinkkejä!

 

Suojaa hiukset ennen kauneudenhoitohetkeä. Invisibobbleista pitää lapset, mutta myös tämä aikuinen. Ei revi hiuksia, ei jää kiinni.


Puhdista iho hyvin, Konjac Sponge sieni on parantanut kovasti ihoni laatua, puhdistaen ihoa hellävaraisesti. Erittäin pitkäkäyttöinen ja sienen puhdistaminen helppoa kuin mikä. 100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty pesusienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa herkimmänkin ihon hellävaraisesti.

Sienen kanssa kasvojen puhdistusaineeksi sopii  ihoa hellivä BIO2YOU orgaaninen kasvojen puhdistustuote. Miedon tuoksuinen, miltei tuoksuton. Taikoo ihon suloisen pehmeäksi. Latvialaista 100% luonnonkosmetiikkaa.


Vartalon kuorinta on yhtälailla tärkeää, omia suosikkejani ovat BIO2YOU raikkaan persikan tuoksuinen kuorinta-aine ja FLOW kosmetiikan Vanilja&Appelsiini Himalajansuolakuorintavoide. Jättävät ihon ravituksi ja kosteutetuksi.


Loppusilaus keholle ja kasvoille ilman aurinkoa, Laveran itseruskettavilla, jotka eivät tuoksu laisinkaan perinteiselle itseruskettaville vaan raikkaalle ja hyvälle.


Näillä vinkeillä saat kauniin pehmeän ja ruskettuneen ihon ilman auringon kuluttavaa vaikutusta.

Kesäisiä kauneudenhoitohetkiä kaikille.

 

Tutustu Tiiaan blogaajien esittelysivullamme! >>