Kahvia ja mukeja


 
Suomalaisethan rakastavat kahvia ja jollei kahvia rakasta, niin kuka ei voisi vastustaa kauniita kahvimukeja, maistuuhan tee ja muut juomatkin niistä herkulliselta.

Yli 10-vuotta sitten ihastuin kauniin vintage tunnelmalliseen tanskalaiseen sarjaan Greegate. Kokoelmissani on todella paljon kannuja ja toki voi moni ihmetellä mihin nainen tarvitsee niin monta kannua, tietenkin erilaisille kukille ja kattauksiin ym. :)

Lattemukeja on myös kertynyt ja niitä himoitsen lisää ja itse asiassa aion tilata Bellapuodista muutaman uuden lattemukin ja kenties sorrun uuteen kannuunkin. 
Kyllä se vaan kauniista lattemukista maistuu aamukahvi niin paljon paremmalta.

 

 
Bellapuodista olen tilannut myös toisen lempimerkin, Lexingtonin meriaiheisia mukeja, joita meillä käytetään sisustuksellisista syistä hammasmukeina, mutta jotka ovat myös mitä oivallisimpia tee-ja kahvimukeja.

 


Keräily intohimo jatkuu myös peltipurkkeihin ja mitkäs voisi olla kivempia kahvipurkkeja kuin nämä Metkatuotteen peltipurkit, joissa sisällä vielä herkullista kahvia. Löytyypä myös sarjalta namejakin. Kivoja juttuja myös ihmiselle, jolla on jo kaikkea.


 
Höyryvien kahvi-ja teehetkien keskeltä kisut ja minä toivotamme teille oikein kivaa kesän jatkoa. Käykää ihmeessä kurkkimassa Bellapuodista Greengate, Lexington ja VeVe-tuotteet, kivoja tuliaisviemisiäkin kyläilyyn ja mökkeilyyn. :)

Mukavia kesäpäiviä kaikille!