tiia banneri

 

Bellapuodin suosikit

Oli aivan mahtava juttu päästä bloggaamaan Bellapuotiin, sillä täältä löytyy lukemattomia suosikkituotteitani ja paljon muuta.

Pyöritän myös omaa blogia, joka täyttää juuri 1-vuotta ja kysessä on Lifestyleblogi pullollaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myös Bellapuodissa tulee omalla kohdallani esiintymään herkkuja, sisustusta ja paljon kauneuteen liittyviä juttuja.

Sen verran minusta, että olen 46-vuotias uusperheen äiti alunperin Helsingistä, mutta nyt asustamme Porvoossa meren lähellä. Perheseen kuuluu mieheni, neljä lasta, kissoja ja koira.

 

Pidän todella paljon sisustamisesta ja kosmetiikasta ja haluan, että esillä olevat tuotteet ovat myös kauniita.Siksi haluan esitellä muutaman suosikkini Bellapuodin valikoimista, joita olen jo hankkinut kotiamme ilahduttamaan.

Bellapuodista löytyy upeita Dr.Vranjes huonetuoksuja, joista seuraavana hankintalistalla on huonetuoksu Aqua Spray 25ml. Kodistamme löytyy Dr.Vranjesin huonetuoksu WEST, näissä sekä sielu, että silmä lepää.


 

Huonetuoksut täältä >>


Toisena vinkkinä Bellapuodin valikoimista LA Bruketin upeat Nestesaippuat, joita minulla jo kolmas kierroksessa.

L:A Bruket tuotteet täältä  >>


Hömelö kun olen ja rakastan kauniita asioita, oli ne suunnattu minulle tai ei, yksi Bellapuodin lemppareita on myös Sophie the Giraffe ja olen aivan omaksi ilokseni hankkinut ja saanut lahjaksi Sophie ihanuudet. Vaikkakin Sophien kosmetiikka on suunnattu vauvoille, ihoni rakastaa Sophie päivävoidetta. Jos kelpaa vauvalle, miksi ei kelpaisi myös minulle. :)

sophie

Sophie the giraffe tuotteet täältä >>

 

Bellapuodista  löytyy myös suosikki luonnonkosmetiikkamerkeiltäni kosmetiikkaa, Lavera ja Aubrey mm. On kätevää tilata kaikki saman verkkokaupan alta yksillä postikuluilla. Siksi Bellapuoti on omalla kohdallani loistava ostospaikka, löytyyhän Bellapuodista niin monen monta omaa suosikkibrändiäni.

aubrey

Aubrey-tuotteet täältä >>

 

lavera

Lavera-tuotteet täältä >>


Toivotan teille aurinkoista maaliskuun loppua ja mukavaa Pääsiäistä,
treffataan taas ensi kuussa Bellapuoti herkkujen parissa.


Tutustu Tiiaan blogaajien esittelysivullamme! >>