Tutustu bloggareihin tekstien takana!

 

By Jossu

Blogin takana Jossu, elämäntapatouhuaja ja oman elämänsä supernainen. Esteetikko ja ikuinen haaveilija. Blogissa jaan kotimme sisustustarinoita sekä minua inspiroivia sisustusideoita. Tervetuloa mukaan!

 

Jonnan perheblogi

Jonnan perheblogi

Blogin takaa löytyy 27-vuotias kahden lapsen äiti ja yhden insinöörin vaimo. Sydäntä lähellä on perheen lisäksi bloggaus, valokuvaaminen, liikunta ja ystävät. 

 

tiiak

Tiia K

Oli aivan mahtava juttu päästä bloggaamaan Bellapuotiin, sillä täältä löytyy lukemattomia suosikkituotteitani ja paljon muuta.

Pyöritän myös omaa blogia, joka täyttää juuri 1-vuotta ja kysessä on Lifestyleblogi pullollaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myös Bellapuodissa tulee omalla kohdallani esiintymään herkkuja, sisustusta ja paljon kauneuteen liittyviä juttuja.

Sen verran minusta, että olen 46-vuotias uusperheen äiti alunperin Helsingistä, mutta nyt asustamme Porvoossa meren lähellä. Perheseen kuuluu mieheni, neljä lasta, kissoja ja koira.


Puotipuksut

Puotipuksut

Puotipuksut-blogissa hääräväät Bellapuodin taustajoukoissa toimivat Hanna ja Satu. Puotipuksuista voit lukea Bellapuodin kuulumisia sekä satunnaista hömppää ja pohdintaa eri aihealueilta. Tervetuloa mukaan! :)