Yksi ajanjakso elämästä päättyy


Meillä eletään täällä kutkuttavia hetkiä. Meidän rakennuttama omakotitalo on nyt valmis ja sunnuntaina päästään muuttamaan sisään! Harmi, että talo on vielä siivoamatta, jonka vuoksi en nyt kuviakaan teille päässyt näyttämään :) Mietin vähän, pitäiskö mun joku pienimuotoinen oma blogi laittaa pystyyn, jossa voisin esitellä vähän meidän uutta kotia tai sitten vaan kuvailen meidän sisustusta instan puolelle. Mitäs mieltä ootte? Vanhoja huonekaluja ei tule paljoakaan muutossa mukaan vaan ollaan päästy kunnolla shoppailemaan ja suunnittelemaan sisustusta. Jonkin verran vielä puuttuu esimerkiksi verhoja, mattoja ja valaisimia, mutta niitäkin on helpompi hankkia sitten, kun ollaan muutettu.

Yksi ajanjakso elämästä on taas ohi. Viisi kuukautta sitten kesäkuussa samana päivänä saatiin talotoimitus ja vauva. Nyt talo on valmis ja vauva täyttää 5 kuukautta. Tyttö on kaikin puolin kuin ilmetty isosiskonsa.

 
Rakennusaika yhdistettynä vauva-arkeen oli välillä vähän raskasta, kun elämässä oli niiden lisäksi paljon muutakin. Nyt saa huokaista helpotuksesta ja olla onnellinen, että me selvittiin tästä näin hyvin. Taas on yksi haave käynyt toteen: oma itse suunniteltu loppuelämän koti. En malta odottaa, että meillä on kunnolla tilaa asua, saunoa omassa saunassa aina kun siltä tuntuu, kutsua ystäviä kylään ja sukua jouluksi meille syömään. Rentoutuminen takkatulen ääressä tuntuu vielä kaukaiselta unelmalta, mutta senhän voi toteuttaa vaikka jo ensi viikolla! Pikkuhiljaa myös joulufiilis hiipii meidän kotiin ja mikä onkaan parempaa, kuin saada ripustaa joulutähdet upouuden kodin ikkunoihin.

Tässä viiden kuukauden aikana on myös huomannut, kuinka ihania ihmisiä meillä onkaan ympärillä. Isovanhemmat on olleet lastenhoitoapuna/apuna tontilla ja ystävätkin ovat tarjoutuneet auttamaan monen monta kertaa. Kiitos, ootte korvaamattomia.

Samaan aikaan kun rakennusprojekti päättyy, loppuu myös Bellapuodin blogiosio. On ollut ihana saada olla mukana ja taidan jäädä tätä postausten rustaamista vähän kaipaamaan. :) Kiitos kaikille, jotka ovat täällä meitä seurailleet. Ihanaa alkavaa talvea! Toivottavasti saadaan valkoinen joulu tänä vuonna<3