Unelmat on tehty toteutettaviksi!

Me eletään jännää ja aivan ihanaa aikaa - me odotetaan vauvaa! Kolmas pikkuinen tulossa meidän perheeseen enkä tiedä voiko tämän onnekkaampi enää ollakaan? Lääkäreiden mukaan kolmannen lapsen saaminen oli epätodennäköistä tai vaatisi ainakin pitkän yrittämisen ja olin jo valmistautunut siihen, että meidän perhe taitaa olla tässä. Vaan toisin kävi ja testi näytti plussaa jo ensimmäisen kierron jälkeen. 4-vuotias esikoinen hyppäsi kaulaan ja kiljui ilosta, kun kuuli uutisen. On tosi erilaista, kun lapsetkin ymmärtää odotuksen ja ovat tässä ihan eri tavalla mukana. Talohaaveetkin sai vauvauutisen myötä tuulta purjeisiin ja ensi viikolla kiinteistövälittäjä tulee antamaan arvion meidän nykyisestä kodista :) Käytiin katsomassa yhtä aivan ihanaa omakotitaloa rauhallisella alueella. Talo täytti lähes kaikki unelmatalon kriteerit. Nyt kuljen pää pilvissä.


Alkuraskaus on ollut raskas. Voimat on olleet välillä vähissä ja olen voinut huomattavasti huonommin kuin aiemmissa raskauksissa, mutta toivon, että olo tästä kohenisi pikkuhiljaa ja saisin kiinni normaalista työrytmistä. Oikein hävettää, kuinka hitaalla aikataululla olen saanut toimitettua kuvia asiakkaille. Kuvittelin, että jouluna saa huilata, mutta en taida vielä kuukaudenkaan kuluttua olla saanut kaikkia rästissä olevia töitäni hoidettua. En tosiaan kuvitellut raskauden vaikuttavan näin paljon elämääni, kun aiemmat ovat olleet sen verran helpompia.

Koen unelmat tärkeiksi, vaikka ne olisivat mahdottomiakin. On kuitenkin tärkeää osata unelmoida jostain ja asettaa tavoitteita elämälleen. Oon todennut, että jos jotain oikein kovasti toivoo ja tekee töitä sen eteen niin lähes kaiken voi elämässään saavuttaa. Unelmat antaa motivaatiota ja merkitystä elämälle. Oon ollut aina tietoinen unelmistani ja kirjoittanut niitä välillä ylös ja tavallaan elänyt samalla kulkien niitä kohti. Nuoruudesta muistan, että vanhemmat rohkaisi kovasti unelmoimaan ja sanoivat, että mikä vaan on mahdollista jos niin haluan. Itse haluan samalla tavalla kasvattaa omat lapseni luottamaan itseensä ja olemaan itsevarmoja unelmiensa suhteen.

Löytyykö ruudun takaa muita unelmoijia? Mistä te unelmoitte?

Tutustu Jonnaan blogaajien esittelysivullamme! >>