Terassisuunnitelmia

Melkein tekisi mieli sanoa, että kesä on täällä. Kaunis auringonpaiste ja elohopean kipuaminen lähes 20 asteeseen sai ainakin tämän sisustajan ajatukset terassi- ja pihasuunnitteluun. Kolme edellistä kesää terassia hallitsi talon mukana ostettu ruokailuryhmä (melko tylsä ja perinteinen sellainen) ja ulkosisustaminen jäikin usein erilaisten kukkien ja tekstiilien varaan. Melkoinen tuuri kävikin, kun viikko sitten satuin näkemään nettikirppiksellä ostoilmoituksen ulos sopivasta ruokailuryhmästä. Eihän sellaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, joten vanha ruokailuryhmä matkasi uuteen kotiin. Tyhjälle terassille onkin mahtavaa päästä suunnittelemaan uutta sisustusta.

Alustavia suunnitelmia minulla terassille jo onkin ja kolme punaista tuolia odottaa autotallissa käyttöön pääsyä. Musta pöytäkin olisi tiedossa, kunhan sen vain saisi haettua yli 400 kilometrin päästä. Tässä kuitenkin muutama kiva idea, jotka bongasin Bellapuodin verkkokaupasta.

Kierrätystiikkipenkki, Polkka Jam Mehukestit -tarjotin, Pappelina Lin -matto, Oohh ruukku, Sky Planter ruukku, tarjotinpöytä

Onko siellä jo terassisuunnitelmat valmiina?