Bellapuoti

Bellapuodin väki ”Linnan juhlissa”

Bellapuodin tiimi ”Linnan juhlissa” 

Bellapuoti-tiimin kotipaikka on Hämeenlinna, jonka kupeessa sijaitsevassa Vanajanlinnassa juhlittiin perinteisesti Vanajanlinnan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa Suomen itsenäisyyttä viime perjantaina.

Verkkokauppatyömme ohessa toteutimme elokuussa yhdessä Vanajanlinnan kanssa 50 000 hengen Elomessut-tapahtuman Hämeenlinnassa. Vanajanlinna Catering järjesti messujen Eloklubin iltabileet huippuesiintyjien kera. Meidän tiimimme Satu ja Teemu hoitivat menestyksekkäästi näiden iltojen some-tiedottamisen.  Saimme messuyhteistyön tiimoilta kutsun Vanajanlinnan juhlaan, jossa noin tuhat kutsuvierasta nautti linnan isäntien vieraanvaraisuudesta linnan upeissa saleissa.

Eipä sitä montaa kertaa vuodessa tule käytyä kampaajalla ja meikkauksessa, ja pitkän iltapuvun hankinta koruineen ja kenkineen oli oma ohjelmanumeronsa. Taas jouduimme naisten kesken toteamaan että kyllä miehillä on elämä paljon helpompaa – ainakin juhliin valmistauduttaessa: ei tarvitse miettiä koruja ja meikkejä, ja kampauskin valmistuu yleensä parilla kamman vedolla – puhumattakaan asun valinnasta. Mutta tunnustettava on että tottahan me naiset nautimme päästessämme sovittelemaan ihania juhlapukuja ja suunnittelemaan kampauksia + meikkejä – unohtamatta koruja ja muita asusteita, joita muuten Bellapuodistakin löytyy runsas valikoima!

Hannan valmistautuminen

Tästä se onnistunut illanvietto alkaa: Hiljattain avatussa ylellisessä Hius- ja kauneushuone Kristallissa pääsee jo juhlan tunnelmaan, kun tietää olevansa osaavissa käsissä. Onpa mukava vähän hemmotella itseään ja ”antautua” ammattilaisten laitettavaksi.

Hanna valmistautuu

Hius- ja Kauneushuone Kristallin Arja ja Veera loihtivat ammattitaidolla kampauksen ja meikin. Itse tuhertaessa olisi mennyt tupla-aika, eikä lopputuloksesta olisi voinut olla niinkään varma.. Ihanaa mennä kotiin lähes valmiina: puuttuu vain mekko koruineen, ja illan juhlat voivat alkaa!

Vanajanlinna pihalta

Vanajanlinna vastaanotti vieraat juhlavalaistuksessaan.

Vanajanlinnan käytävät ja salit odottivat valmiina 1000 juhlavieraan saapumista.

Linnan käytävät ja salit odottivat valmiina 1000 juhlavieraan saapumista.

Vanajanlinna väki

Vanajanlinnan henkilökunta valmiina vastaanottamaan linnan kutsuvieraat. Näin isojen juhlien järjestämiseen tarvitaan melkoinen joukko väkeä.

Verkkokauppatiimi - Teemu Räsänen, Mika Sutinen, Hanna Velin ja Satu Mattila

Linnan juhlissa oli koko verkkokauppatiimimme, vasemmalta alkaen: Teemu Räsänen, Mika Sutinen, Hanna Velin ja Satu Mattila.

Juhlakansa

Lähes kaikkia Vanajanlinnan saleja koristavat upeat kattokruunut. Tämä kuva on linnan Juhlasalista.

Mikael Konttinen

Juhlasalissa esiintyi upeaääninen Mikael Konttinen orkesterinsa kanssa. Poikkesimmekin parketille pyörähtelemään useaan otteeseen illan aikana. Mikael esiintyi muutama vuosi sitten niissä ”oikeissa” Linnan juhlissa Kaartin Combon solistina.

Tarjoilu

Samppanja kuuluu juhlaan!

Käsityöläset - Mica

Vanajanlinnan juhlissa tunnelman kohottajana toimii perinteisesti Käsityöläiset. Bändin motto on: ”tunteella, tyylillä ja täysillä”, eipä siihen ole paljon lisättävää. Bändin solisti Mica Ikonen saa tunnelman kattoon vuosi vuoden jälkeen.

Vanajanlinnan juhlat olivat mukava piristys pitkään jatkuneeseen kaamokseen. Illasta jäi mukavat muistot ja kipeät varpaat – korkokengät saavat nyt levätä kaapissa tovin.
Linnan omilta Facebook-sivuilta löydät lisää tunnelmakuvia juhlista: https://www.facebook.com/vanajanlinna

Hämeen Sanomien verkkokauppatiimi kiittää Vanajanlinnan isäntiä upeista juhlista!