Bellapuoti

Korvakorut

Korvakorut

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-64 / 1198

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • Äiti -nappikorvikset eri värejä

  Äiti -nappikorvikset eri värejä

  Kauppias: Meimi design

  Äidille ihanat korvikset! Valitse mustat tai valkoiset
  18,00 € / kpl
 • QWERTY korvikset

  QWERTY korvikset

  Kauppias: EDEL City

  TARJOUS! -10% Qwerty korvikset Väri: monivärinen Materiaali: käytetty tietokonenäippäimistö Koukku: nikkelitön korumetalli EDEL Cityn tuotteita ovat suunniteltu ja valmistettu käsin Suomessa paikallisista kierrätys- tai luomumateriaalista. Lopullinen tuote voi erota kuvasta rakenteeltaan, kooltaan ja väriltään koska jokainen kierrätysmateriaalista käsintehty tuote on uniikki.

  Normaali hinta: 15,00 €

  Erikoishinta: 12,50 €

  / kpl
 • 3741 Alise Design Siipikorvakorut VALITSE MALLI

  3741 Alise Design Siipikorvakorut VALITSE MALLI

  Kauppias: Alisev - koru

  Korvakorut klipsillä, helmessä useita värejä, voit valita myös koukku,- tai nappimallin.

  Normaali hinta: 16,00 €

  Erikoishinta: 13,90 €

  / kpl
 • 3742 Alise Design Unisieppari korvakorut klipsillä VALITSE VÄRI

  3742 Alise Design Unisieppari korvakorut klipsillä VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Korvakoruissa on klipsikiinnitys reiättömille, helmissä useita värejä.

  Normaali hinta: 24,00 €

  Erikoishinta: 19,90 €

  / kpl
 • LAATTAKORVAKORUT

  LAATTAKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  sirot korvakorut pyöreällä laatalla ja tappi kiinnityksellä.
  Hinta: 11,90 € / kpl
 • RIIPPUVAT HELMIKORVAKORUT

  RIIPPUVAT HELMIKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  ERI VÄREISSÄ
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • PUUHELMET NAHKANAUHASSA

  PUUHELMET NAHKANAUHASSA

  Kauppias: Lumijo-koru

  ERI VÄREISSÄ
  11,90 € / kpl
 • Rodiumpinnoitetut Jenavi Korvakorut Swarovski Kristalleilla

  Rodiumpinnoitetut Jenavi Korvakorut Swarovski Kristalleilla

  Kauppias: YlinKos

  - Yksinkertaiset rodiumkorvakorut, joissa on Swarovski kristallit. - Jokaisessa osassa on yksi kristalli, joka luo kauniin kimalluksen. - Se saa sinut näyttämään elegantilta ja hurmaavalta kaikissa tilanteissa. - Ihana lahja Ystävänpäivä, äitienpäivä, Joulu, Häät, Vuosipäivä, Valmistuminen, Syntymäpäivä, Bridesmaids, Prom ja Virallisia Tapahtumia tai kaikkiin tilaisuuksiin. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 22,81 € / kpl
 • Jenavi Rodium-Korvakorut Swarovski-Kristalleilla.

  Jenavi Rodium-Korvakorut Swarovski-Kristalleilla.

  Kauppias: YlinKos

  - Täydelliset korvakorut, joissa on viisi Swarovskin kristallia. - Luksusta ja kimaltelevaa suunnittelua, mutta kohtuuhintaista. - Jenavi-korut tarjoavat naisille tyyliä, joka puhuu charmia, eleganssia ja hienostuneisuutta. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, kaikki on hoidossa. - Täydellinen lahja vaimollesi, valonviejälle, siskolle, ystävälle.
  Hinta: 28,86 € / kpl
 • Jenavi Rodiumpinnoitetut Orikorvakorut Swarovski-Kristalleilla

  Jenavi Rodiumpinnoitetut Orikorvakorut Swarovski-Kristalleilla

  Kauppias: YlinKos

  - Jokainen korvakoru koostuu yhdestä kristallipasianssista-elegantissa, täydellisessä ympäristössä. - Jenavin korvakorut ovat Kohtuuhintaiset, mutta tyylikkäät. - Jenavi-korut tarjoavat naisille tyyliä, joka puhuu charmia, eleganssia ja hienostuneisuutta. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, kaikki on hoidossa. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 15,55 € / kpl
 • Jenavi 18ct kultaiset Rusettikorvakorut, joissa on Swarovski-kristallit.

  Jenavi 18ct kultaiset Rusettikorvakorut, joissa on Swarovski-kristallit.

  Kauppias: YlinKos

  - Hienostunut, romanttinen, mutta leikkisä ja nuorekas korvakorupari-on tyylikäs ja tyylikäs. - Korvakorut sopivat mihin tahansa asuun ja vievät sinut päivin ja öin täydelliseen tyyliin. - Se saa sinut näyttämään elegantilta ja hurmaavalta kaikissa tilanteissa. - Ihana lahja Ystävänpäivä, äitienpäivä, Joulu, Häät, Vuosipäivä, Valmistuminen, Syntymäpäivä, Bridesmaids, Prom ja Virallisia Tapahtumia tai kaikkiin tilaisuuksiin. - Täydellinen lahja vaimollesi, valonviejälle, siskolle, ystävälle.
  Hinta: 59,79 € / kpl
 • Jenavi Rodiumpinnoitetut pyöreät korvakorut, joissa on vaaleanpunaiset ja valkoiset Swarovski-kristallit

  Jenavi Rodiumpinnoitetut pyöreät korvakorut, joissa on vaaleanpunaiset ja valkoiset Swarovski-kristallit

  Kauppias: YlinKos

  - Täydelliset korvakorut vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi. - Vaaleanpunaisia kiiltäviä kristalleja rakastaville. - Huippuluokan koruja, jotka on tehty laadukkaista aineista, kuten Swarovski ja hopea. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, kaikki on hoidossa.
  Hinta: 65,49 € / kpl
 • Jenavi, Pienet Hopeakorvakorut, Joissa On Swarovski-Kristallit.

  Jenavi, Pienet Hopeakorvakorut, Joissa On Swarovski-Kristallit.

  Kauppias: YlinKos

  - Nämä korvakorut on helppo yhdistää useimpiin asuihin, - varmistaen, että niistä tulee paljon kuluneita. - Hienostunut, romanttinen, mutta leikkisä ja nuorekas korvakorupari-on tyylikäs ja tyylikäs. - Luksusta ja kimaltelevaa suunnittelua, mutta kohtuuhintaista. - Ihana lahja Ystävänpäivä, äitienpäivä, Joulu, Häät, Vuosipäivä, Valmistuminen, Syntymäpäivä, Bridesmaids, Prom ja Virallisia Tapahtumia tai kaikkiin tilaisuuksiin. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 19,35 € / kpl
 • Jenavi Hopealehtiset Korvakorut Joissa On Swarovski-Kiteet

  Jenavi Hopealehtiset Korvakorut Joissa On Swarovski-Kiteet

  Kauppias: YlinKos

  - Hopealehtiset korvakorut, joissa on 7 Swarovskin kristallia. - Jenavin korvakorut ovat Kohtuuhintaiset, mutta tyylikkäät. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, kaikki on hoidossa. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi. - Luonnon innoittamana ja rakkaudella suunniteltuna.
  Hinta: 15,72 € / kpl
 • Jenavi Hopeanväriset pyöreät korvakorut isoilla ja pienillä Swarovski-kristalleilla.

  Jenavi Hopeanväriset pyöreät korvakorut isoilla ja pienillä Swarovski-kristalleilla.

  Kauppias: YlinKos

  - Nämä viehättävät korvakorut-esittelevät upeita häikäiseviä kristalleja tyylikkäästi. - Aksentti muoti ensemble, jossa on ripaus eleganssia ja hienostuneisuutta pari shining ja upea Jenavi korvakorut. - Jokaisessa osassa on yksi kristalli, joka luo kauniin kimalluksen. - Ihana lahja Ystävänpäivä, äitienpäivä, Joulu, Häät, Vuosipäivä, Valmistuminen, Syntymäpäivä, Bridesmaids, Prom ja Virallisia Tapahtumia tai kaikkiin tilaisuuksiin. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 21,95 € / kpl
 • Jenavi Hopeakorvakorut, Joissa On Swarovski - Kristalleja Naisille

  Jenavi Hopeakorvakorut, Joissa On Swarovski - Kristalleja Naisille

  Kauppias: YlinKos

  - Kierrä sisään hienoilla renkailla. Jenavi-korvakorut ovat klassisessa muodossaan mustavalkoisia. - Luksusta ja kimaltelevaa suunnittelua, mutta kohtuuhintaista. - Aksentti muoti ensemble, jossa on ripaus eleganssia ja hienostuneisuutta pari shining ja upea Jenavi korvakorut. - Jenavi-korut tarjoavat naisille tyyliä, joka puhuu charmia, eleganssia ja hienostuneisuutta. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 17,97 € / kpl
 • Jenavi Hopeiset Pyöreät Korvakorut, Joissa On Swarovski-Kristalleja.

  Jenavi Hopeiset Pyöreät Korvakorut, Joissa On Swarovski-Kristalleja.

  Kauppias: YlinKos

  - Yksinkertaiset, mutta upeat korvakorut, joissa on useita Swarovski-kristalleja. - Jenavin korvakorut ovat Kohtuuhintaiset, mutta tyylikkäät. - Jenavi-korut tarjoavat naisille tyyliä, joka puhuu charmia, eleganssia ja hienostuneisuutta. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, kaikki on hoidossa. - Huippuluokan koruja, jotka on tehty laadukkaista aineista, kuten Swarovski ja hopea.
  Hinta: 29,43 € / kpl
 • Jenavi Hopeakoristeet korvakorut mustalla ja valkoisella Swarovski-kiteellä

  Jenavi Hopeakoristeet korvakorut mustalla ja valkoisella Swarovski-kiteellä

  Kauppias: YlinKos

  - Huippulaatuisia koruja, jotka on tehty Swarovskista ja hopeasta. - Jenavin korvakorut ovat Kohtuuhintaiset, mutta tyylikkäät. - Jenavi-korut tarjoavat naisille tyyliä, joka puhuu charmia, eleganssia ja hienostuneisuutta. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, äitien päivästä, mitä vain, me hoidamme sinut. - Säihkyt kuin tähti.
  Hinta: 21,89 € / kpl
 • Jenavi 18ct kultaiset klassiset Korvarenkaat

  Jenavi 18ct kultaiset klassiset Korvarenkaat

  Kauppias: YlinKos

  - Yksinkertaiset ja täydelliset kultaiset korvarenkaat. - Helppo käyttää, se on ihanteellinen sekoitus ja matching kanssa muita koruja kappaletta luoda yksilöllinen tyyli tarina. - Olemme melko varmoja, että pitäisit siitä, että voit pitää korujamme missä tahansa tilanteessa. Vaikka kyse olisi syntymäpäiväjuhlista, häistä, lahjasta, vuosipäivästä, Halloweenista, kaikki on hoidossa. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi. - Jenavin korvakorut ovat Kohtuuhintaiset, mutta tyylikkäät.
  Hinta: 14,92 € / kpl
 • Jenavi 18ct kullatut korvakorut, joissa on Zirkoniumkoru

  Jenavi 18ct kullatut korvakorut, joissa on Zirkoniumkoru

  Kauppias: YlinKos

  -Yksinkertaiset kultaiset korvakorut, joissa on Zirkoniumkoru -Jokaisessa osassa on yksi kristalli, joka luo kauniin kimalluksen. -Se saa sinut näyttämään elegantilta ja hurmaavalta kaikissa tilanteissa. -Ihana lahja Ystävänpäivä, äitienpäivä, Joulu, Häät, Vuosipäivä, Valmistuminen, Syntymäpäivä, Bridesmaids, Prom ja Virallisia Tapahtumia tai kaikkiin tilaisuuksiin. -Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 21,20 € / kpl
 • Hopeakorvakorut Swarovskin Kristallein

  Hopeakorvakorut Swarovskin Kristallein

  Kauppias: YlinKos

  - Hohda vain. Pyöreäreunaiset Swarovski-kristallit tekevät näistä nastasäteistä kauniin. - Hemmottele itseäsi tai jotakuta erityistä näille kiiltäville orikorvakoruille. - Luksusta ja kimaltelevaa, mutta kohtuuhintaista. Jenavi-korut tarjoavat naisille tyyliä, joka puhuu charmia, eleganssia ja hienostuneisuutta. - Täydellinen lahja vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, ystävällesi.
  Hinta: 16,01 € / kpl
 • 3733 Alise Design Sydän korvakorut omalla tekstillä

  3733 Alise Design Sydän korvakorut omalla tekstillä

  Kauppias: Alisev - koru

  Teräskorvakorut omalla tekstillä, koukku tai nappimallilla
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • 3732 Alise Design Rengas korvakorut omalla tekstillä

  3732 Alise Design Rengas korvakorut omalla tekstillä

  Kauppias: Alisev - koru

  Teräskorvakorut omalla tekstillä, koukku tai nappimallilla
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • 3731 Alise Design Pitkät laatta korvakorut omalla tekstillä

  3731 Alise Design Pitkät laatta korvakorut omalla tekstillä

  Kauppias: Alisev - koru

  Teräskorvakorut omalla tekstillä, koukku tai nappimallilla
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • 3730 Alise Design Laatta korvakorut omalla tekstillä

  3730 Alise Design Laatta korvakorut omalla tekstillä

  Kauppias: Alisev - koru

  Teräskorvakorut omalla tekstillä, koukku tai nappimallilla
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • 3729 Alise Design Säihkyvät sulkakorvakorut VALITSE VÄRI

  3729 Alise Design Säihkyvät sulkakorvakorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Sulkakorvakorut, joissa säihkyvä hyvällä fasetoinnilla oleva kristallihiottu lasikapussi, koukku tai nappimalli

  Normaali hinta: 16,00 €

  Erikoishinta: 13,90 €

  / kpl
 • 3727 Alise Design Swarovski kristallikorut VALITSE VÄRI

  3727 Alise Design Swarovski kristallikorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Upeasti säihkyvät swarovski kristallikorvakorut, useita värejä.

  Normaali hinta: 16,00 €

  Erikoishinta: 13,90 €

  / kpl
 • 3721 Alise Design Cheryl ketjukorvakorut VALITSE MALLI

  3721 Alise Design Cheryl ketjukorvakorut VALITSE MALLI

  Kauppias: Alisev - koru

  Pitkät kukkakorut, koukku tai nappimalli
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3722 Alise Design Kristalli/sydän korvakorut

  3722 Alise Design Kristalli/sydän korvakorut

  Kauppias: Alisev - koru

  Kauniit kristallikorvakorut sydämellä.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3723 Alise Design Kristalli korvakorut

  3723 Alise Design Kristalli korvakorut

  Kauppias: Alisev - koru

  Kauniit kristallikorvakorut.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 1788

  Pierre Cardin Jewellery Set - 3 korusettiä

  Kauppias: Divitia

  Väri eri värejä Materiaali metalli Metalli stainless steel Korurasian koko 12 x 7 x 4,5cm
  Hinta: 83,00 € / kpl
 • 1787

  Pierre Cardin Jewellery Set - 3 paria

  Kauppias: Divitia

  Väri eri värejä Materiaali metalli Metalli stainless steel Korurasian koko 12 x 7 x 4,5cm
  Hinta: 89,00 € / kpl
 • 1786

  Pierre Cardin Jewellery Set - 9 paria

  Kauppias: Divitia

  Väri eri värejä Materiaali metalli Metalli stainless steel Korurasian koko 11 x 5 x 5cm
  Hinta: 55,00 € / kpl
 • Mäyräkoira korvis

  Mäyräkoira korvis

  Kauppias: Katriinakorut Oy

  Suloiset mäyräkoirakorvikset, koiran koko noin 2cm x 1,5cm. Koukut hopeaa.
  Hinta: 10,50 € / kpl
 • Puiset korvikset, linnut langalla

  Puiset korvikset, linnut langalla

  Kauppias: B Bling korukauppa

  Nämä laadukkaat puiset korvakorut on kevyt kantaa, vaikka korvakorut ovat näyttävästi kooltaan 41 x 53mm. Tumman ruskeiden korvakorujen koukut ovat kirurginterästä, mikä on nikkelitön ja myös allergiselle iholle varmasti sopiva materiaali.
  Hinta: 13,45 € / kpl
 • Puiset korvikset, punaiset sydämet

  Puiset korvikset, punaiset sydämet

  Kauppias: B Bling korukauppa

  Nämä laadukkaat puiset korvakorut on kevyt kantaa, vaikka korvakorut ovat näyttävästi kooltaan 4,8x4,5cm. ​ Korvakorut ovat samanväriset molemmilta puolilta. Korvakoruissa on allergisellekin sopivat nikkelittömät kirurginteräksiset koukut. Korvakorujen mukaan tulevat silikoniset stopparit.
  Hinta: 13,45 € / kpl
 • Puiset korvikset, mustat ankkurit

  Puiset korvikset, mustat ankkurit

  Kauppias: B Bling korukauppa

  Ilman postikuluja! Puiset korvakorut on kevyt kantaa, vaikka korvakorut ovat näyttävästi kooltaan 4,5cmx6cm. Korvakorujen koukut ovat erittäin ihoystävällistä ja nikkelitöntä kirurginterästä.
  Hinta: 13,45 € / kpl
 • Puiset korvikset, musta ja keltainen

  Puiset korvikset, musta ja keltainen

  Kauppias: B Bling korukauppa

  Ei erillisiä postituskuluja! Nämä kaksiosaiset korvakorut on kevyt kantaa, vaikka korvakorut ovat näyttävästi kooltaan 1,2cm+3,5cm. Korvakorujen tappi ja stopparit on kirurginterästä.
  Hinta: 14,95 € / kpl
 • 3714 Alise Design Shamballa kristallikorut VALITSE VÄRI

  3714 Alise Design Shamballa kristallikorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Upeasti säihkyvät shamballahelmi korvakorut, shamballa helmi on polymeerimassahelmi, johon on upotettu säihkyviä kristalleja, useita värejä.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3713 Alise Design Shamballa kristallikorut VALITSE VÄRI

  3713 Alise Design Shamballa kristallikorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Upeasti säihkyvät shamballahelmi korvakorut, shamballa helmi on polymeerimassahelmi, johon on upotettu säihkyviä kristalleja, useita värejä.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3712 Alise Design Kristallihiottu sormus säädettävä, useita värejä

  3712 Alise Design Kristallihiottu sormus säädettävä, useita värejä

  Kauppias: Alisev - koru

  Kuvaus Todella säihkyvä hyvällä fasetoinnilla oleva kristallihiottu lasikapussi sormus, useita värejä
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3711 Alise Design Kristallihiottu sormus säädettävä, useita värejä

  3711 Alise Design Kristallihiottu sormus säädettävä, useita värejä

  Kauppias: Alisev - koru

  Kuvaus Todella säihkyvä hyvällä fasetoinnilla oleva kristallihiottu lasikapussi sormus, useita värejä
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3709 Alise Design Väriä vaihtavat kristallikorut VALITSE VÄRI

  3709 Alise Design Väriä vaihtavat kristallikorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Todella pienellä ja "terävällä" kristallihionnalla valmistetut lasikristallikorvakorut, useita värejä.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3708 Alise Design Väriä vaihtavat kristallikorut VALITSE VÄRI

  3708 Alise Design Väriä vaihtavat kristallikorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Todella pienellä ja "terävällä" kristallihionnalla valmistetut lasikristallikorvakorut, useita värejä.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • 3707 Alise Design Kristalli korvakorut VALITSE VÄRI

  3707 Alise Design Kristalli korvakorut VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  Säihkyvillä reunasta viistehiotuilla kristallikorvakoruilla on korkea valontaittokerroin, useita värejä.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • Aurora makrame-korut

  Aurora makrame-korut

  Kauppias: Kasaamo

  Näyttävät Aurora makrame-korvakorut, saatavilla eri väreissä.
  Hinta: 17,50 € / kpl
 • Korvakoru Square 10

  Korvakoru Square 10_35

  Kauppias: Ceruus Design

  Suomalaisesta koivuviilusta valmistetut laadukkaat korvakorut. Korut valmistettu Suomessa.
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • Korvakoru SunFlower

  Korvakoru SunFlower_40

  Kauppias: Ceruus Design

  Suomalaisesta koivuviilusta valmistetut laadukkaat korvakorut. Korut valmistettu Suomessa.
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • Korvakoru Flower

  Korvakoru Flower_39

  Kauppias: Ceruus Design

  Suomalaisesta koivuviilusta valmistetut laadukkaat korvakorut. Korut valmistettu Suomessa.
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • Korvakoru Sun 2019

  Korvakoru Sun 2019_37

  Kauppias: Ceruus Design

  Suomalaisesta koivuviilusta valmistetut laadukkaat korvakorut. Korut valmistettu Suomessa.
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • 122 Klipsikorvakorut - eri värejä

  122 Klipsikorvakorut - eri värejä

  Kauppias: Nengo

  Klipsikorvakorut rei´ittämättömille korville, useita värivaihtoehtoja.
  10,50 € / kpl
 • Sateenkaaren väreissä kauniit korvakorut.

  Sateenkaari korvakorut

  Kauppias: SannoDesign

  Sateenkaaren väreissä rosoiset korvakorut.
  Hinta: 7,50 € / kpl
 • KUKKAKORVAKORUT

  KUKKAKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Ihanat riippuvat kukkakorvakorut antiikkipronssinvärisillä metalliosilla. Riipuksen halkaisija on 32mm.
  Hinta: 12,50 € / kpl
 • Lehtikorvakoru koko Lred/flower

  Lehtikorvakoru koko Lred/flower

  Kauppias: Sinivuokko

  L-koko on noin 4cm x 11,5cm plus korunosa n. 2cm . Koruosat ruostumatonta terästä. Ei sisällä nikkeliä. Kierrätysnahasta ja suomalaisesta poron ja lampaan nahasta valmistettuja erilaisia koruja.

  Normaali hinta: 40,00 €

  Erikoishinta: 35,00 €

  / kpl
 • S-koko Red/Flower

  Lehtikorvakoru koko S red/Flowers

  Kauppias: Sinivuokko

  Koko noin 2,5cm x 6cm plus korunosa n. 2cm . Koruosat ruostumatonta terästä. Ei sisällä nikkeliä. Kierrätysnahasta ja suomalaisesta poron ja lampaan nahasta valmistettuja erilaisia koruja.

  Normaali hinta: 30,00 €

  Erikoishinta: 25,00 €

  / kpl
 • Korvakorut

  Korvakorut

  Kauppias: Greivas Design

  Korvakoruja tehty vanhoista lusikoista. Ruostomatonta terästä. Koukutkin terästä. Pituus koukulla noin 5 cm (Itse palikka 3,5 cm).
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • Korvakorut - Ruusuja

  Korvakorut - Ruusuja

  Kauppias: Greivas Design

  Korvakoruja tehty vanhoista salaattiaterimista. Ruostomatonta terästä. Koukutkin terästä. Pituus koukulla noin 4 cm (Itse palikka 2 cm).
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • HELMIKORVAKORUT KULTA

  HELMIKORVAKORUT KULTA

  Kauppias: Lumijo-koru

  Riippuvat helmikorvakorut kullanvärisillä metalliosilla.
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • HELMIKORVAKORUT

  HELMIKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Riippuvat helmikorvakorut antiikkipronssin värisellä koristeellisella riipuksella. Korvakorun korkeus on 6cm.
  Hinta: 12,50 € / kpl
 • HELMIKORVAKORUT

  HELMIKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Riippuvat helmikorvakorut koristeellisella hopeoidulla riipuksella. Koukut hopeaa (925)
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • BLINGKORVAKORUT

  BLINGKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Riippuvat korvakorut pinkillä ab sävyisellä (sateenkaari efekti) kristallipisaralla. Koukut hopeaa (925)
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • RIIPPUVAT RENGASKORVAKORUT

  RIIPPUVAT RENGASKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Simppelit rengaskorvakorut jokapäiväiseen käyttöön. Tukevan renkaan halkaisija on 2cm.
  Hinta: 12,90 € / kpl
 • RIIPPUVAT TAPPIKORVAKORUT

  RIIPPUVAT TAPPIKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Vintage henkiset tappikorvakorut punaiseksi maalattua korumetallia. Näyttävät ja kauniit juhlakorvakorut. Korkeus 6cm, leveys 2,5cm kts myös musta väri

  Normaali hinta: 12,50 €

  Erikoishinta: 7,90 €

  / kpl
 • RIIPPUVAT TAPPIKORVAKORUT

  RIIPPUVAT TAPPIKORVAKORUT

  Kauppias: Lumijo-koru

  Vintage henkiset tappikorvakorut mustaksi maalattua korumetallia. Näyttävät ja kauniit juhlakorvakorut. Korkeus 6cm, leveys 2,5cm kts myös punainen väri

  Normaali hinta: 12,50 €

  Erikoishinta: 7,90 €

  / kpl
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-64 / 1198

Taulukko  Lista 

Laskeva

  Asiakkaamme olivat kiinnostuneita myös näistä tuotteista