Ystävänpäivä lähestyy! Miten sinä ajattelit muistaa ystävääsi tai rakastasi?

Ystävänpäivää vietetään keskiviikkona 14.2. Suomessa ystävänpäivää on alettu viettämään vasta 1980-luvulla, kun taas valtameren toisella puolella Amerikassa ystävänpäivää (eli Valentinenpäivää) on juhlittu jo 1800-luvulta saakka. Nimensä mukaisesti meillä Suomessa ystävänpäivänä juhlistetaan ja muistetaan erityisesti ystäviä, kun taas muualla maailmassa Valentinenpäivä on enemmänkin romantiikan ja rakkauden päivä. Jokainen saa kuitenkin viettää ystävänpäivää juuri sillä tavalla kuin itse haluaa - kavereiden kanssa kahvitellen tai vaikkapa rakkaan kainalossa sohvalla makoillen.

Tässä muutama ihastuttava ja edullinen lahjaidea ystävänpäivään!

1. Kortti - Nykypäivänä on helppo muistaa ystävää Whatsapp viestillä, mutta väitämme ettei se tuo samalla tavalla hymyä läheisesi huulille kuin perinteinen ystävänpäiväkortti. Valikoimastamme löytyy vaikka minkälaisia kortteja ja nämä tämän linkin takaa löytyvät kortit voimme toimittaa puolestasi suoraan vastaanottajalle. Kuinka kätevää!

Kuvan kortit Lovely home

2. Aikuiset Ystävät - Muistatteko lapsuuden ystäväkirjat? Niitä oli ihana lukea silloin ja niitä on ihana selata myös vanhemmalla iällä. Ystäväkirja aikuisille sopii loistavasti lahjaksi ja sitä on myös mukava täytellä porukalla illanvieton lomassa.

3. Jättisuklaalevy - Tästä ihanan makeasta kilon Rocky road -jättisuklaalevystä riittää syötävää vaikka isommallekin kaveriporukalle!

 

Kaikki ihanat lahjaideat ystävänpäivään löydät TÄÄLTÄ>>