Bohosisustuksessa värejä ja tekstiileitä saa yhdistellä oman maun mukaan

Ihana kodikkaan pehmeä bohotyyli on jo valloittanut monen suomalaisen kodin ja sydämen. Jokainen voi luoda helposti oman persoonallisen sisustuksen yhdistelemällä värejä, tekstiilejä ja koriste-esineitä oman maun mukaan. Boheemissa sisustuksessa kaikki on sallittua ja siksi se onkin niin ihana!

 

Väriä tekstiileillä

Pinterest on täynnä upeita kuvia boheemista sisustustuksesta ja monessa kuvassa näkyy räikeän keltaiseksi tai turkoosiksi maalattu seinä. Jos seinän maalaaminen tuntuu liian suurelta muutokselta, niin värikkyyttä kotiin saa helposti luotua erilaisilla tyynynpäällisillä.

 Ihanan värikkäät tyynynpäälliset 14,90 € /kpl >> 

 

Luonnonmateriaalit käyttöön

Luonnonmateriaalit näkyvät nyt vahvasti sisustuksessa. Olki- tai puukorissa kodin tilpehöörit pysyvät tallessa ja lisäksi se on kaunis sisustuselementti! Voit myös istuttaa viherkasvisi koriin, kunhan ensin laitat korin sisään sopivan ruukun.

 Korit >> 

 

Kullan hohtoa koriste-esineillä

Kulta, kupari ja hopea ovat näkyneet jo tovin kodin sisustuksessa. Kullan ja metallin hohtoiset koriste-esineet tuovat sopivaa kontrastia muuten pehmeään bohosisustukseen. Esimerkiksi kultainen Buddha patsas on upea statement sisustuksessa!

 Koriste-esineet >> Helpottaaksemme shoppailua, olemme koonneet teille bohon ystäville oman kategorian johon olemme poimineet lempparituotteemme bohokotiin.